- Konu Sahibi LonelyLove
pamuğum canım kızım herşeyim melek olup gittin beni sensiz bıraktın...kokunu özledim kızım öldüğünde bile mis gibi kokuyodun saatlerce sevdim kokladım seni.bugün sensiz 4.günüm kızım canımın içi napıcam ben sensiz şimdi nasıl dayanıcam bu acıya.üşümüyorsundur inşallah buz gibi toprağın altında korkmuyosundur herşeyden korkardın sen kızım.şimdi kim kapıma vurup uyandırcak beni kim kollarımda yatacak kim peşimden koşturcak yemek ver diye kim naz yapacak hoplayıp zıplayacak evde.ben sensiz nasıl yaşıcam kızım niye bırakıp gittin beni.off Allah'ım bu nasıl bir acı nasıl katlanıcam dayanıcam ben bu acıya.benim ömrümden alıp kızıma verseydin keşke daha bir yaşındaydın çok erken gittin canım kızım.gözümde yaş kalmadı dayanamıyorum artık neolur çık gel biyerden kızım kötü bir rüya olsun bu..ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum canım kızım küçücük battaniyene sarılıp yatıyorum.daha fazla yüreğim kaldıramıyor bu acıyı daha nekadar dayanabileceğim bilmiyorum.inşallah gittiğin yerde mutlusundur pamuğum aç kalmıyosundur üşümüyosundur hoplayıp zıplıyosundur acı çekmiyosundur inşallah canımın içi herşeyim.![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bu resmi pamuğum yatağımda uyurken çekmiştim resimlerine bakıp bakıp ağlıyorum şimdi kızımın![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bu resmi pamuğum yatağımda uyurken çekmiştim resimlerine bakıp bakıp ağlıyorum şimdi kızımın
![tavi1.th.jpg](http://img717.imageshack.us/img717/2137/tavi1.th.jpg)