Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde nasıl herşeyin en iyisinden. Yatak odasıyla başladık kurtlar bahane oldu koltuk kanepe ne varsa yeniledi kadınAnaaaamvallahi çok tiksiniyorum bende
O bahaneyle yeni gelin gibi ev düzdü yani![]()
Ceviz var ama attirmiyor ki esim yiyorBende iki kez oldu. Mutfak tavaninda yürüyorlardi. İkisinde de suçlu ceviz çıktı :) ceviz varsa kontrol edin mutlaka .
Merhaba, mutfak tavanındaki kurtlara çare ararken rastladım yazdıklarınıza.. Sorunu çözebildiniz mi ve nasıııl?? Bu konuda çok dertliyim günlerdir mutfağa korkarak giriyorum her yere baktım bi sorun göremedim..Müjdeee kaynagini buldum kizlarrrr.erzak dolabimin en arka kisminda bir biskuvi paketi unutmusum.poset delik desik olmus cikip cikip durmuslar.kurtlari da gordum.bundan sonra yarim kalan biskuvileri sonra yenir diye paketleyip kaldirmak yok.posetleyip unutuyorum diye boyle oldu.cok sukur ya cok mutluyum kurtlar kac gundur psikolojimi bozmuştu biliyorsunuz.Cok sevindim ya :)
Bisküvide mi kurtlanirmisMüjdeee kaynagini buldum kizlarrrr.erzak dolabimin en arka kisminda bir biskuvi paketi unutmusum.poset delik desik olmus cikip cikip durmuslar.kurtlari da gordum.bundan sonra yarim kalan biskuvileri sonra yenir diye paketleyip kaldirmak yok.posetleyip unutuyorum diye boyle oldu.cok sukur ya cok mutluyum kurtlar kac gundur psikolojimi bozmuştu biliyorsunuz.Cok sevindim ya :)