• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavanda Kurt Var

Mutlaka bozuk bir şeyin var
Başka yerden gelmeleri mümkün değil
Dipte köşede kalmış bir çerez tanesinden bile çıkar o gözü körolasıcalar:KK53:

Anaaaam :KK17:vallahi çok tiksiniyorum bende
O bahaneyle yeni gelin gibi ev düzdü yani :süslü:
Hemde nasıl herşeyin en iyisinden. Yatak odasıyla başladık kurtlar bahane oldu koltuk kanepe ne varsa yeniledi kadın :KK11: tabi ben bir senedir sinirler gergin bi şekilde dolaşıyorum millet keyfine bakıyor :işsiz:

Birsey kurtlanmıştır bakliyat baharat cerez kontorl et .. tadilât yaparken tum evi salona yığdım erzak dolabını da ceviz kurtlanmis sıcaktan koca koca kurtlar evi basti tabi herseyi cope atmıştım

Kaynagini hala bulamadim 2 gun sonra misafir agirlicam dua edin misafirlerimi kurtlar karşılamasın

bi ara benim mutfagın tavanındada vardı. dolapları temizledim bakliyatları herşeyi kontrol ettim hiç bi yerde yoktu. sonra kendiliğinden kayboldu. çok mide bulandırıcı :kusmuk:

Bende iki kez oldu. Mutfak tavaninda yürüyorlardi. İkisinde de suçlu ceviz çıktı :) ceviz varsa kontrol edin mutlaka .

Müjdeee kaynagini buldum kizlarrrr.erzak dolabimin en arka kisminda bir biskuvi paketi unutmusum.poset delik desik olmus cikip cikip durmuslar.kurtlari da gordum.bundan sonra yarim kalan biskuvileri sonra yenir diye paketleyip kaldirmak yok.posetleyip unutuyorum diye boyle oldu.cok sukur ya cok mutluyum kurtlar kac gundur psikolojimi bozmuştu biliyorsunuz.Cok sevindim ya :)

Son düzenleme:
Müjdeee kaynagini buldum kizlarrrr.erzak dolabimin en arka kisminda bir biskuvi paketi unutmusum.poset delik desik olmus cikip cikip durmuslar.kurtlari da gordum.bundan sonra yarim kalan biskuvileri sonra yenir diye paketleyip kaldirmak yok.posetleyip unutuyorum diye boyle oldu.cok sukur ya cok mutluyum kurtlar kac gundur psikolojimi bozmuştu biliyorsunuz.Cok sevindim ya :)
Merhaba, mutfak tavanındaki kurtlara çare ararken rastladım yazdıklarınıza.. Sorunu çözebildiniz mi ve nasıııl?? Bu konuda çok dertliyim günlerdir mutfağa korkarak giriyorum her yere baktım bi sorun göremedim..

iyice kontrol edin bence gözden kacırdıgınız bir yiyecek kurtlanmış olabilir. Bizde de vardı 4-5 gün sonra bulabildik anca, buğdayın içine baktık o kurtlanmış😅

Bisküvide mi kurtlanirmis 😫 az önce bende pötibör bisküvi yarim paket vardi haftalardir duruyodu 1-2 tane yedim sonra bi duvara baktim ki kurt 🤮 tesadüfmüdür nedir nerden geldi kurt anlamadim yaa en nefret ettigim sey 🤯🤬

Back
X