How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Tavada Kremalı Kurabiye (Fırınsız arkadaşlar sponsorluğunda)

Bu akşam bu tarifi yaptım. Aile üyeleri begendi. Son derece pratik kolay bir tarif...Muhallebili kurabiyelere dayanamıyorum çok begeniyorum.

Lezzet olarak çok çok hafif benim gibi muhallebili tarifleri seven varsa mutlaka yapsın. Foto koyabilsem burada paylaşırdım. Sumuklukiz eline gönlüne saglık.

Bu arada oylama topigini bulamadım. Oy vermezsek ayıp olur. Yardımcı olursanız sevinirim hanımlar :-)

Bu akşam bu tarifi yaptım. Aile üyeleri begendi. Son derece pratik kolay bir tarif...Muhallebili kurabiyelere dayanamıyorum çok begeniyorum.

Lezzet olarak çok çok hafif benim gibi muhallebili tarifleri seven varsa mutlaka yapsın. Foto koyabilsem burada paylaşırdım. Sumuklukiz eline gönlüne saglık.

Bu arada oylama topigini bulamadım. Oy vermezsek ayıp olur. Yardımcı olursanız sevinirim hanımlar :-)
çok sevindim deneyip beğenmenize
ben seviyorum pratik ve lezzetli şeyleri. malum günümüz hanımları zamanla yarışıyor ister ev hanımı olsun ister çalışan olsun bence pratik tarifler herkes için kurtarıcı oluyor.
:KK15:

Back