Tatmin olamamak

Emily19

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
439
403
Merhaba . Ben 18 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıl boyunca mast yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bir şekilde. Bir türlü tatmin olamıyorum. Tam bacaklarım titremeye başlıyor ve hemen elimi çekiyorum .Kasılmaya başladığım zaman hemen bırakıyorum, istemsiz oluyor bu. Sonra yarim kalmışlık hissi oluyor . Sizce neden oluyor bu ? Fikirleniriz var mı?

Merhaba . Ben 18 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıl boyunca mast yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bir şekilde. Bir türlü tatmin olamıyorum. Tam bacaklarım titremeye başlıyor ve hemen elimi çekiyorum .Kasılmaya başladığım zaman hemen bırakıyorum, istemsiz oluyor bu. Sonra yarim kalmışlık hissi oluyor . Sizce neden oluyor bu ? Fikirleniriz var mı?
Elini çektiğin için oluyor. Çekmezsen orgazm olursun.

Hızlı masturbasyon yapınca da kasılmaya başlayınca tam boşalacağını sanıp elini çekersen yarım kalınır. Aslında kasılıp boşalırken klitorisin üzerine minik uyarılarla masaj yapmaya devam edip baskıda tutmak lazım. Boşalıp rahatlamaya başlayınca elinizi çekersiniz.

Ek bir şey daha söyleyeyim. Geri çekilme yapan erkeklerin partnerlerinde de böyle sorun olur. O kadınlarda da yarımkalmışlık duygusu var. Erkek vajen içinde boşalırken klitoris üzerindeki baskısı devam ettiğinden hatta erkek bir iki dakika bunu devam ettirirse orgazm daha kaliteli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…