Tatlrya'nn eyizi : )

ilk msjıda ben yazmışsım ama çok bekledim göndermeni tatlış canını o kadar sıkımıştın bak herşeyin dört dörtlük olmuş sizde de havlu çok yapılmıs benimde bir o kadar var valla diyecek soz yok yapanların alanların eline koluna sağlık

hazır görmüşken plihips sac kurutma makinesi nasıl denedinmi hiç bende çarşamba günü alcam ama saclarım kalın telli o yuzden iyi birşey olsun istiyorum seninki hoşuma gitti birde cay takımına bayıldım güle güle kullan

ayy masallahh:nazar:
hayrlı gunlerde kullan cnm
hepsı ayrı guzel hepsı ayrı emek
ceyıs bıtmez ömur bıter

hazır görmüşken plihips sac kurutma makinesi nasıl denedinmi hiç bende çarşamba günü alcam ama saclarım kalın telli o yuzden iyi birşey olsun istiyorum seninki hoşuma gitti birde cay takımına bayıldım güle güle kullan

kullandım güzel...zemuszemusiyon özellikli,daha çabuk kurutuyor...kaydirigubbakcemile2philipsin son çıkan modeli diye hatırlıyorum...bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti...arkadaşımın görümcesi büyük bir mağazada üst mevkiide çalışıyor..arkadaşıma görümcesi tavsiye etmiş...küçük ev aletlerinde en sorunsuz marka-model buymuş...:lepi:

heyy maşallahhh o patik ve havlu koleksiyonun ne öyle valla... ömürlük çeyiz yapmışşsın bacım :) bizde çeyiz serme olmaz... way bee şaşrdım yani... maşallah ne diyim...

canım güle güle kullan bu senin kendi evin mi baba evin mi, vbenimkide bugün baba evime serildi fotolarını çektim topic aççam birazdan.

tekrar güle güle kullan a.s

yeni resimler ekledim şimdi... :asigim:tekrar bakabilrsiniz... buyrunnnnnnnnn havlu kenarlarını yakından çekmemi isterseniz çekip ekleyebilirim... a.s

ceyizler serilmis.. güle güle kulan hepsini.. ama ne eziyet yaaa
pozelenleri bakrkadklari tencereleri kutlularindan cikarmisiniz hep onu tekrar yerlestirip tasimasi da var.. allah kolaylik versin.. nebilim keske kutluarindan hic kicarmasaydin adasim.

maşşalh canım yataklar yorganlar ... babaevinde sanırım daha çeyizlerin naıl açtınız tekrar toplaması var offf o bardakları çanakları... bir ev içinde başak bir evin herşeyi var... zemuszemus

ooo ne çeyiz buu maşallahhh
ben de bunun yarısı yok:))
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Maşallah canım bayağı warmış çeyizin :))
hepside çok güsel gözüküyor.Rabbim sağlıkla herbirini kullanmayı nasip etsn.şimdiden mutluluklar dililorum

güle güle iyi günlerde kullan canım

maşallah maşşallah allah artırsın canım ne çokmuş,

bi kaç kıza çeyiz çıkar burdan bende 10 da biri yokta

şaka bir yana eksiğin yokk fazlan var

allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn bir ömürr

Back
X