canim bence yarin tekrarla kani idrar testleriyle ugrasma hc
bence de git hemen kan testi yaptır yarın. benim bir arkadaşım adetinden 1 hafta geçtikten sonra değeri 2 çıkmıştı. doktor hamile değilsin bekle adetin gelir demiş. o da 7 gün sonra adeti hala gelmemiş. bi de uçağa bineceğinden uçata adetim gelirse bi de diye düşünmüş bi daha gebelik testi yapmış pozitif. hemen kan veriyo değeri 108 olmuş. doktor demiş ki ümitlenme kimyasal olabilir demiş. ama o şuan 7 aylık hamile :)
Hamileym kizlarrrrrr yaaaa
Hamileym kizlarrrrrr yaaaa
hayırlı olsun cnm :) ben sana demiştim içini ferah tut :) inş sağlıklı bir şekilde devam eder :)
Gercekten ole ferah tutunca hersey daha olumlu gidiyo hayatta sadece bunun icin degil hersey icin gercerli coook saolun kizlar yanimda oldugunuz icin
bu arada değerin kaç çıktı cnm?
Ben ilk gittigimde gebelik yok dedi doktor 12 sinde gitmistim ayin beta hcgem 1.20 di adet olursun bir hafta icinde dedi ardan 1 hafta gecti ve ben evde 3 tane testt yptim hepsi pozitif ciktibugun doktoruma yeniden gittm bole bole dedim sasirlcak bi durum dedk ultarasonda bkti rahim klinlasmis bebqim dha yeni oldugu icn gorunmuyor ultrasonda bugun ku sonucum ise yani beta hcgem 77.31 cikti yani pozitif 2 hafta sonra gidicem ve bu sefer gorucem bebegimi folik asit verdi kullanmam gerekiyormus bole iste havalara ucuyorrumm resmen iteyen herkeze mevlam yasatsin bu duyguyuuu
cnm kan değerin kaç çıktı peki
Bugun ku degerrim 77.31 cikti tatlim
tam da benim sana verdiğim örneği yaşamışsın cnm benim :) arkadaşıma olan sana olmuş :) demekki bana da malum olmuş ki hemen sana moral olmuşum :) çook sevindim kardeşim inşallah böyle devam eder gider kendine çook dikkat et ve ağır işler yapma. bol bol dinlen cnm :)
çook güzel cnm inş böyle katlanarak devam eder. geçen ay ben kimyasal gebelik yaşadım. değerlerim katlanmadı o acı çok kötü ama senin değerlerin çok güzel katlanmış ve böyle devam eder inşallah :) senin sevincini paylaşıyorum şu an çok mutlu oldum kendim hamile kalmışım gibi :) bana da çook dua et :)
Amin bitanem senin var mi bilmiyorum ama eger yoksa en kisa zmanda sanada yasatsin bu duyguyu varsada saglikli sihatli buyutmeyi nasi etsin opuyorum seni tatlimmmmmhayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.
Beni nasil teselli ettiysen bnede seni teselli edicem sende sakin kafana takma tatim herseyin zmani var allahim bir yere krarlastirdi sadece zzmni vardir. Bu senin icin koto bir gecrubedir hamilelerin duasi kabul olurmus rabbim sna. En kisa zmanda hyirli i evlt nasip etsin kucana aldiqin gunleri gostersinnn bitanemmm sakin kafana takipta uzulme ben butun kadinlar kulubu senin yanindayizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?