AhhCanım az az yiyeyimle olmuyo vücut şekeri alınca devamını istiyo kökten ben bunu yemicem demek lazım herhalde diyetimin 9. Günü ben ki şekerparesiz pastasız böreksiz duramazdım 3. Gün ve 5. Gün tatlı krizine girdim üstelik aşureler fln önümdeydi kendimi tuttum iki gündür canım hiç şey istemiyor diyeti bırakıncada eskisiye dönmicem çünkü o duruma bidaha gelmek istemiyorum
TeşekkürerThat sugar belgeselini izlemeyi çok öneriyorlar ama ben tatlıyı bırakmaya hazır hissetmediğim için oturup izleyemedim
TeşekkürerEmira SY kesinlikle buna bakacağım
Biraz önce bir arkadaşım ile buluştum bana aa sen zayıflamışsın dedi , böyle küçük seyler motivasyon kaynağı valla, demekki doğru ilerliyorumHadi inşallah başarılar bizeben tatlı canım istediğinde yada acıktığımı sandığımda su içiyorum yada tarçınlı süt ben şuan yürüyüş spor yapamıyorum pek annemlerdeyiz 1 2 haftaya kendi evimize geçicez ozaman bende düzenli yücücem inşallah sabah ölçüldüm göbek bölgemden 4 cm bacak bölgemden 3 buçuk cm incelme var bu kez bırakmak yok ayrıca ödül vs de yok artk
That sugar belgeselini izlemeyi çok öneriyorlar ama ben tatlıyı bırakmaya hazır hissetmediğim için oturup izleyemedim
Emira SY süpersin iyi ki önermişsin, bu zamana kadar bu bilinçte olsaydım eminim kilo almazdım, tam da belgeseldeki ne var aynısını yapıyormuşum