tatlıya karşı koyamayanlar ve diyetteyim dediği anda daha fazla yiyenler!! YARDIM!

tikitak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
150
281
Merhaba!!

Bu konuyu hep birlikte çözebilmek için açtım, toplam iki yılda 50 kg den 60'a daha sonra da 82,5 kg ye çıkmış biri olarak denemediğim çay,diyet, spor kalmadı ee tabi benim de suçum var istediğim kiloya inip her zaman daha fazlasını aldım neden çünküüü bir türlü irademi koruyamıyorum! bir hafta diyet yapsam vücudum hemen karşılığını veriyor sağolsun:) ama ben buna kanıp başlıyorum tatlıları yemeye! şimdi tatlıya karşı koyamayanlar birbirimize destek olalım lütfen!

Canım az az yiyeyimle olmuyo vücut şekeri alınca devamını istiyo kökten ben bunu yemicem demek lazım herhalde diyetimin 9. Günü ben ki şekerparesiz pastasız böreksiz duramazdım 3. Gün ve 5. Gün tatlı krizine girdim üstelik aşureler fln önümdeydi kendimi tuttum iki gündür canım hiç şey istemiyor diyeti bırakıncada eskisiye dönmicem çünkü o duruma bidaha gelmek istemiyorum

Ahh morsincap ben de 24 eylülde başladım diyete saat 17.00 den sonra asla sudan başka bir sey tüketmiyorum çok zorlanırsam şekersiz küçük bir kupa filtre kahve içiyorum, ya da bir yeşil çay, sabah 1 saat yürüyorum ve gün içinde 40 dk kondisyon bisikletine biniyorum. Beni hafiflettiğini düşünüyorum, önümde 7 ay var ve bu sefer başaracağımı düşünüyorum

That sugar belgeselini izlemeyi çok öneriyorlar ama ben tatlıyı bırakmaya hazır hissetmediğim için oturup izleyemedim

Hadi inşallah başarılar bize ben tatlı canım istediğinde yada acıktığımı sandığımda su içiyorum yada tarçınlı süt ben şuan yürüyüş spor yapamıyorum pek annemlerdeyiz 1 2 haftaya kendi evimize geçicez ozaman bende düzenli yücücem inşallah sabah ölçüldüm göbek bölgemden 4 cm bacak bölgemden 3 buçuk cm incelme var bu kez bırakmak yok ayrıca ödül vs de yok artk

Biraz önce bir arkadaşım ile buluştum bana aa sen zayıflamışsın dedi , böyle küçük seyler motivasyon kaynağı valla, demekki doğru ilerliyorum

Emira SY süpersin iyi ki önermişsin, bu zamana kadar bu bilinçte olsaydım eminim kilo almazdım, tam da belgeseldeki ne var aynısını yapıyormuşum

Faydasını görmene çok sevindim canım inşallah aynı dirayeti ben de gösterebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…