• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlırüya nın evi

tatlxixrxuxya

NEFESİMSİN
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
5.526
2
156
Antalya
evimize hoşgeldiniz

2yıllık evliyim..yeni evimize 1 ay önce taşındık....

7.sayfada kilerin farklı açılardan resimlerini ekledim...

yatak odamız

ebeveyn banyom

büyük banyom

şimdilik ütü odası olarak kulandığımız çocuk odamız

kiler odam

oturma odamız

wc

antre

mutfağım

misafir odamız

Son düzenleme:
canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.. Mutfak dolaplarının rengine bayılllldddııımmm.. güle güle otur inş..

çok beğendim evini canım güle güle mutlu günlerle otur inşallah...
bu arada ebeveyn haricinde büyük banyon birde ayrı bi wc var ev wc dolu:1:rahat edersin misafir gelince bu yönünüde beğendim

offfffffffffffffffffffffffffff mükemmellllllllllllllllllllllllllllllll

son zamanlarda gördüğüm en iyi döşenmiş ev tatlım eşyalarınız ve evin çok güzelll:nazar::nazar:

allah bir ömür boyu kahkahalarınızla oturmanızı nasip etsinnn:nazar::nazar:

evini çok begendım gule gule otur cok ferah bı evın var :nazar:
ben de bı kac haftaya yenı evıme tasınıcam bu yuzden bı soru sormak ıstıyorum
mutfak dolapların ne renk acaba ust ve alt kapaklar

maşallah ne kadar şanslısınız eviniz çok geniş kileri bile var Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluğunuz daim olsun:16::16:

offff süppeeerrrrrr,salon ne kadar aydınlık ne kadar ferah yaaa,resmen bayıldım evine ,hem wc hem banyo hem ebeveyn banyosu hem kiler ,herşey yerli yerinde ve muazzam güzel..allah mesut mutlu bahtiyar etsin evinizde inş..

eşyaları dekorasyonunu mutfağını banyonu falan çok beğendim ama özellikle evin "kullanışlılığı"çok hoşuma gitti. aslında bütün evlerde öncelikle dikkat edilmesi gereken kullanışlılık. ve bu sizin evinizde fazlasıyla mevcut. yatak odasındaki o gömme dolap gardolap dışında ikinci bi dolap. ne güzel .fazlalıkları içine alması açısından süper. ayrıca iki banyo olması yanında bir de wc ..harika.. bir de çamaşır odası var. daha ne olsun..geniş ve aydınlık odaları da var. kaç metrekare acaba eviniz.
maşallh güle güle mutlulukla eskitin. ben çok beğendim..

canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.. Mutfak dolaplarının rengine bayılllldddııımmm.. güle güle otur inş..

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim....

çok beğendim evini canım güle güle mutlu günlerle otur inşallah...
bu arada ebeveyn haricinde büyük banyon birde ayrı bi wc var ev wc dolu:1:rahat edersin misafir gelince bu yönünüde beğendim

teşekkür ederim..evet...ev wc dolu.....:37: itiraf etmek gerekirse ilk başlarda temizliği konusunda gözüm korkmuştu...

offfffffffffffffffffffffffffff mükemmellllllllllllllllllllllllllllllll

son zamanlarda gördüğüm en iyi döşenmiş ev tatlım eşyalarınız ve evin çok güzelll:nazar::nazar:

allah bir ömür boyu kahkahalarınızla oturmanızı nasip etsinnn:nazar::nazar:

güzel dileklerin için çok teşekkürler..allahım isteyen herkese daha iyisini ve huzurlu bir yaşam nasip etsin.

evin cok güzel dösenmis, cok begendim. Allah güle güle oturmayi nasip etsin insallah.

teşekkür ederim....
evini çok begendım gule gule otur cok ferah bı evın var :nazar:
ben de bı kac haftaya yenı evıme tasınıcam bu yuzden bı soru sormak ıstıyorum
mutfak dolapların ne renk acaba ust ve alt kapaklar

teşekkür ederim.. şimdiden yeni evinizde bir ömür huzur diliyorum...üst dolaplarımın rengini tam hatırlamıyırum ama sanırım krem alt dolaplarım mürdüm...:15:yaptıracağınız yere göre isimleri farklılık gösterebilir..

Eviniz çok güzel,

oturma odanıza bayıldım tam benim sevdiğim renkler hakim.

yatak örtünüzüde çok beğendim şık duruyor,birde ütü odanızda ki halınız.

İyi günlerde oturun:71:

Çok güzelmişş güle güle oturunuz..
Yatak odasında gömme dolap olayına bittim yalnızz süper süper

çokkkkkkkk güzel canım ya bayıldım inan salona oturma odasına antredeki yolluklar ne kadarda güzelmiş aman yarabbim)::)güle güle sağlık afiyet içinde oturman dileğiyle canım :46:

Back
X