• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Manyakları :)

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Yazdan bu yana 15 kilo verip 65 kiloya düştüm. Sonra 3 kilo geri aldım. Şimdi tekrar başladım, 67 kiloyum. Her şeyi bırakıp tatlıyı bırakamayanlardanım.

Paylaştıklarıma bakıpta böyle diyet mi olur demeyin. :)) Burada diyet yok ama spor var. Hedef verilen kiloları geri almamak...

Yazmasamda asagi yukari asagidaki sekilde devam ediyorum. Herkese basarilar. :nazar: :16:

Son düzenleme:
Sabah: Bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek. 2 sekerli cay, Oyle denk geldi yoksa kibrit kutusu filan onemsemem:))

Oglen: 3 adet potibor/petibor biskuvi, 4 sekerli cay. Salcali, sebzeli kiyma.

Aksama dogru: Bir tabak kabak yemegi , bir tabak pilav. Bir bardak ayran.

1 saat spor + aralarda su.

Aksam:

Bir dilim yas pasta + 4 sekerli cay la gunu kapamayi dusunuyorum.

Cok acikirsam meyve yerim. Bugunluk bu kadar. :)

Tatli manyagi filan olmayin. :27: 3 kutu yas pasta bana yol ve elektrik olarak geri dondu. Bugunden itibaren basliyorum , aha da buraya yaziyorum. Tamam tatliyi tamamen birakmasam da buyuk olcude azalticam.

Sabahtan beri yediklerim.

Kahvalti: Bir dilim ekmek + 1 kutu beyaz peynir.

Oglen : Bir mocha.

Bugun kotuydu.

Burger King meal

+

iki muz (tatli sayilmasin acligimi bastirsin diye yemistim. :5:)

Sonuc; Hala acim.

Tahmin ettim , mesat atmistim telden cunku. Neyse geri yazma simdi yukarda sarjda tel :) Diana yi izle, iyi korku filmi bulamazsan.

Sorry ya. Geldim oturdum kalkamadim. Yarin bakarim ne atmissin. :))

Iki tane buldum bu saatte gerilim/korku iyi gider. Diana yi soyle kafam rahat iken hafta sonu izliycem. Korku filmlerinde kafaya gerek olmuyor. :9:

Sorry ya. Geldim oturdum kalkamadim. Yarin bakarim ne atmissin. :))

Iki tane buldum bu saatte gerilim/korku iyi gider. Diana yi soyle kafam rahat iken hafta sonu izliycem. Korku filmlerinde kafaya gerek olmuyor. :9:

Ben korku filmlerinden yenilerin hepsini izledigim icin, simdi eski korku filmlerine bakiyorum:) the entity i izledin mi daha once eski bir korku filmi yasanmis.

Back
X