Aile Planlaması Tatlı Gelinler ve Mutlu Yuvaları

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

pembegelinsinderella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
4
7
34
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim gibi kendini anneliye hazır hisseden arkadaşlar varsa paylaşımlarımızı buradan yapabilir birbirimizi motive edebiliriz inşallah sağlıkla hamile kalır bebişlerimizi Allah'ın iziyle kucağımıza alırız aranızda hamile olan arkadaşlarımız varsa bize duygularını paylaşabilirler mi çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu güzel heyecanları ilk hissedi işleri ilk belirtileri paylaşabilirseniz çok sevinirim

Merhaba geçtiğimiz ocakta supriz bir gebelik gecirdim. Ilk gebeligimdi ve esasında adet belirtilerinden hiç farklı bir belirti olmadı tek fark adet gecikmesiydi. Ama yine de bahsetmek adına göğüslerim iyice dolgunlasmis ve mavi damarlar ta boynumdan gogus uçlarına dek çıkmıştı ve gözlerim parlıyordu kirpiklerim karismisti birçok kişi bunları belirtiden saymasa da aynada kendime baktığımda ben hamileyim ve eminim demiştim o farklılığı sanki yüreğimde hissetmistim ben bu şekilde yaşadım sonu hüsran oldu ama umarım soruna cevap olabilmistir

İnşallah Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı imanli evlatlar nasip etsin tabi bana da bu aralar tekrar anne adayligina oynamaya çalışıyorum ya hayırlısı

Hayırlısıyla ınş bnmde evleneli 2 yıl etti 3 ten gün aldm 22 yasndym yumurta tembelliği var bi kaç kez tedavi gördüm tam surdurmedim bitkisel e basliycm ınş bebis yok hayırlısıyla hpmizin olur ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…