opuyorumnanaktanesmeraldaya acil şifalar dilerim. sağlıkla beraber yavrusunu kucaklaması dileğiyle.Şeniz
esmeralda çok geçmiş olsun.... sağlıcakla prensini kucağına alırsın inşallah.... :Saruboceq:
çenebaz ve dilarem ne kadar güzel bir yüreğiniz var... gözlerinizden candanlık ve samimiyet akıyor.... Şeniz insan her zaman iyi günde birinin yanında olur ama kötü günde beraber olabilmek destek olabilmek bir meziyettir.... bir özveridir..... bunu başarmışsınız..... tebrik ederim sizi.... alkisalkisalkis dualarım esmeralda ve bebeğiyle ve aynı zamanda tüm şifa bekleyenlerle.......... :Saruboceq: a.s.opuyorumnanaktan
Ayyy:kedi:
Çenebaz yazacağıma Çingene yazmışım,çok çok özür dilerim Çenebazım afedersin ...
çenebazım hayırlı vafalı kızsın vesselam dilarem i hiç tanımıyorum ama sevgiler valla bravo insanın hastayken birileri tarafından unutulmaması dünyanın hiç bir değeriyle ölçülemez...
esmerelda cnm inşallah çabuk ve daha rahat atlatırsın bundan sonrasını ..Allah ikinizide korusun sevgiler..
boyle guzel dostluklar ne guzel ya :)
gecmıs olsun bu arada hayırlarla bebeişi alır ıns kucagına
ancak gördüm ve öğrendim rahatsızlığını
çok çok geçmiş olsun canım.
sağlıkla ve meleğinin güzel haberleriyle dön aramıza.
öpüyorum seni...
bu arada arkadaşlığınızı da çok takdir ettim
ne mutlu size...
çok çok geçmiş olsun. sağlıklı bir şekilde hamileliği tamamlar, bebeğine kavuşursun inşallah.
insanın böyle arkadaşları varken hastalıklar da kolay geçer.
yine de başka güzel olaylarda arkadaşlığınıza şahit oluruz inşallah.
çenem ve dilarem ayaklarınıza sağlık. ben bile memnun oldum :)
bambum canımsın, biz de tanışsak da ben de memnun olsam kız :asigim:
çok anlamlı bi buluşma dostluğunuz daim olsun
gecmiş olsun dua ediyorum arkadaşımıza allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn
Ne güzel moral vermişsiniz güzel Anneadayına maşallah...
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır, onuda paylaşırsınız burda... geçmiş olsun..
ne kadar anlamlı ve güzel bir buluşma bu tebrik ediyorum sizi arkadaşlar pırıl pırıl bir yüreğiniz var esmeralda arkadaşımıza da geçmiş olsun dileklerimle sağlıkla bebişine kavuşmasını diliyorum,,
sevgilerimle
Oyyy canım yaaa...
Şimdi gözüm takıldı buraya...
Allahım Ayaz kucağıdayken de fotoğraflarını görmeyi nasip etsin bizlere inşallah..
Yüreğim hep yanında biliyorsun...:1hug:
Ben bugün yine esmerimizin yanındaydım,muhallebi yaptım sevdiceğime,salata götürdüm,öptüm öptüm,mıncırdım..
Onu çok seviyorum,bebişimizi de:asigim:
cok gecmıs olsun
ne guzel bulusma olmus bole
allah ahyrlısıyla kucagına nasıp etsın bebısı ınsallah
amin canımcım, görücez inşallah yeğenimizle de :asigim:
ama sana ayaz mı dedi, biz bulut biliyoruz kaydirigubbakcemile3
oooy tatlım, nasıldı az anlat bakim, haberler ver bize tatlılardan hihoyyyt
amiiin pamuğum, inşallah, çok sağol kuzum Şeniz
çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?