Tatlı Essmeraldamıza Tüm KK'nın Geçmiş Olsun Dileklerini İlettik

sağol belinaycım, mühim olan gönüller, mekanın önemi yok...
biz hastanede olmasaydı da görüşecektik, kısmette hastanede buluşmak da varmış kaydirigubbakcemile3
esmerimiz orda güzelce dinlenip sağlıkla yavrusunu dünyaya getirip sağlıkla evine gittiğinde de yine buraya resimler koyucaz inşallah, bu defa bir de yakışıklımız olacak :asigim:

amin güzel dualarına a.s.

biliyorum tatlım senin dost arkadaş canlısıı olduğunu ve deeğer verdiğin zaman taa oralardan kalıp nerelere gidebileceğinide kestirebiliyorum yeterki kafaya koymaasın o güzelim gözlerinn ( gözlerin çok hoşuma gitti bu arada :nazar:) neyse konu dışına çıkmimde şunu belirtim o yakışıklının böyle teyzleri oldukça daha çok resmini görürüzz :emir_bebek::ecrin_bebek:

..................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Çenebaz ve Dilarem oldukça esmeraldanın prensinin sırtı yere gelmez :)) K.K hatunları vallahi çok genişliyoruz git gide bu kaçıncı tetyze oluşumuzz maşallah bizee K.K prens ve prensesler büyütüyor artık yavaş yavaşş aslında K.K admin yada yöneticileri kaçıncı bebeğimiz dünayaya geldi diye bir topik açmalı bakalım K.K bünyesinde kaç yeni doğmu bebiş barındırıyor :))

Son düzenleyen: Moderatör:
biliyorum tatlım senin dost arkadaş canlısıı olduğunu ve deeğer verdiğin zaman taa oralardan kalıp nerelere gidebileceğinide kestirebiliyorum yeterki kafaya koymaasın o güzelim gözlerinn ( gözlerin çok hoşuma gitti bu arada :nazar:) neyse konu dışına çıkmimde şunu belirtim o yakışıklının böyle teyzleri oldukça daha çok resmini görürüzz :emir_bebek::ecrin_bebek:

teşekkür ederim :kedi:

Ne oldu benim imla hatası avcısı arkadaşıma akannehir neyseki hem yazılı hem görüntülü iyi olduğunu bildiren bir topicte öğrenmiş oldum, büyük geçmiş olsun, kesin o hatalı başlıkların ahı tuttu :jeyyar:

eee esmeralda kk da cene yaristiranaca, az yat dinlen orda.
kk da az nefes alsin, simdiden gecmis olsun sana, hayirlisiyla al bebegini kucagina otur evinde hanim hanimcik....:ecrin_bebek::CüvCüv:

cenebazi görmesemde olurdu ya, her fotonun icinde var nasi görmiceksemkaydirigubbakcemile3

dilarem dün sohbet edip bugün fotonu görmek sevindirdi beni:hulya:
masallah hepinizede :nazar:

canım geçmiş olsun. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.opuyorumnanaktan:Saruboceq::nazar:a.s.

herkesten tek tek alıntı yapıp teşekkür etmek isterdim ama yatar pozisyonda yazmak çok zor oluyor, idare ediverin beni acık.
hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için.opuyorumnanaktan

bu kadınlar var ya dün geldiler ya bana, dünyaları verseler ancak bu kadar sevinirdim herhalde.
o an daha mutlu olabileceğim bir şey düşünemiyorum.
ne kadar şanslıyım dedim kendi kendime, ne kadar şanslıyım ki böyle dostlar var yanımda.
olamayanlarının da akıllarında olduğumu biliyorum.:1hug:

hee bu arada şiş falan inmedi olm, heryerim şiş.
demeyin şişleri inmiş diye.:mymeka:
bu sefer herkes diyecek ki bu şişleri inmiş haliyse, inmemiş hali nasıldı kimbilir diye.
ben diyim size dilarem'in iphone'u bozuk. 3 beden büyük çekiyor resmleri; yoksa ben hala adeta bir dal kıvamındayım..:dilcikar:

bu çenebaz da anasına ben arkadaşı ziyarete gidiyorum demiş çıkmış evden, sanki alt komuşuya ider gibi.
utanmasa Van 100.yıl üniversitesi hastanesine gidecekti.kaydirigubbakcemile3

DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN ARKADAŞLAR...:lepi:

ALLAH ŞİFA VERSİN CANIMCIM..İNŞALLAH ZAMANINDA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN DA BURADA O FOTOLARIDA GÖRÜRÜZ...ANNELİK ZOR ŞEY GERÇEKTE...DAHA BEBEK DÜNYAYA GELMEDEN NELER OLUYOR NELER DİMİ...ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN...DOSTLARINI VE SEVDİKLERİNİ DE YANINDAN AYIRMASIN CANIM..GEÇMİŞ OLSUN..a.s..

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşimza
bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın rabbım
dostluğunuz dayım olsun .

Son düzenleme:
Çenem çok anlamlı bir ziyaret olmuş....
Geçmiş olsun....
Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin....

Geçmiş olsun tatlım...

Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebeğini..

Öpüyorum seni arkadaşım..Kendine iyi bakmaya çalış lütfen..

çok geçmiş olsun essmeralda hangi hastane yatıyorsun bilmiyorum ama bende ziyaretine gelmeyi çok isterdim a.s.
Rabbim yavruna sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah :Saruboceq: :nazar:

ilk defa gordum veee bi sasirdimki ama diyorum esmeraldanin daha doguma var di,,yoksa ben mi yanlis hatirliyom diye aklimi yiyodumki,baska bi sebebten oldugunu anladim ama tam sebeb nedir bilemiyorum tabiii,,:uhm:

RABBIM en kisa zamanda saglik versin canim,sanslisin vefali arkadaslarin varmis,ne guzel,,,Tekrar gecmis olsun canimopuyorumnanaktan

geçmış olsun cnm
ınş hayırlısı ıle kocağına alırsın
:nazar:
cok tatlısınız bu arada ccanlarım benım

hastanede yatan arkadasımıza çok büyük geçmiş olsun,neden yattığını bilmiyorum ama

Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah......:Saruboceq:

çenecim seni kooooooooocaman öpüyorum en kısa zamanda görüşmek üzereyerimseniben

geçmiş olsun esmeraldacım sağ salim kucağına alacaksın inşallah

kıslaarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Esmerim abiğim,çok iyi gördüm seni dün:nazar:
Çenem sevdammm,yahu doyamadım sana vesselamopuyorumnanaktan
Bak bırcı hatını,kıymetimi bil,m.k gibi çıktığım fotoları yolladım çeneme,enişten titretmiş çekememiş kaydirigubbakcemile
Benim çektiklerim bir derece iyi:kedi:
Mutlu oldum,rahatladım,bizzat doğuracak gib iyim zaten bu kızla beraber.
Yemin ediyorum hop oturup hop kalkacağıma,senin orada olduğunu bilmek bana posikopatça bir haz veriyor:roflol:
Çenemin çenesini,gıdısını sevdim ama,doyamadım.
Çıksın gebemiz içerden,bende toplaşalım artık.
yerimseniben

ah canım benim yaa :1hug:
inşallah esmerim inşallah sağlıcakla bekliyoruz hepimiz seni oğlunu
Allah hepimizin yardımcısı olsun
:Saruboceq:

Back