Bu ne kadar anlamlı bir buluşma...
Her buluşma resmine bakarken kk nın gerçek hayatın bir parçası olduğunu çok daha iyi anlıyorum.
Ama bu hepsinden farklı, gerçek dostluk, vefa burda...Dilerim hiç bitmez dostluğunuz.
Essmeralda arkadaşım çok geçmiş olsun,inşallah bugünler geçecek ve sağ salim
bebeğini kucağına alacaksın. Çenebazım ve dilarem çok takdir ettim sizleri...
Güzel kapli, dostcanlısı arkadaşlarsınız. Tekrar çok geçmiş olsun.
Sakarya'dan kucak dolusu sevgi ve selamlar...
Çok geçmiş olsun...
Allah tez zamanda şifa versin;anneciğine de canının parçasına da..
Sağlıkla gelsin ;cennetten gelecek olan;minik melek..
Sımsıkı sarılsın ailesine;kopmasın mis gibi kokusunu içine çeksin onların..
Sevenlerinin...
Muhabbetiniz daim olsun;essmeralda arkadaşın nezdinde ;şifa dua ve destek bekleyen herkese sonsuz sağlık ve huzur diliyorum...
Sizlerin de ayağınıza sağlık;dahası YÜREĞİNİZE sağlık çenem..
Çok cicisiniz hepiniz..
öncelikle essmeralda canım arkadaşım. inşlh sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına. seni çalışmaktan alıkoymanın tek yolu buydu sanırım . şimdiden hastane çalışanları ve hastalara büyük sabırlar diliyorumkaydirigubbakcemile3 allah onlara dayanma gücü versin güç kuvvet versin..
duarımız seninle ve minik prensimizle..
ayrıca ömür isviçre diyetini bırak mozambik diyetide yapsan benden şişkosun..
çenem seni bi hastanede görmemiştim onuda gördüm buluşunç insan.. berayı göremedin sevindim ama bu sefer bulut'u gördün annesinin karnından :mymeka:
gönül orda olmak isterdi olamadım ama dualarım seninle esmeraldam.. inşallah burdan mutluluktan uçtuğunuz haberlere bebişini sağlıkla kucağına aldığın konusunu açıcaz..:CüvCüv:
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin sağlıcakla alsın bebeğini kucağına..
cok cok özel ve güzel bir bulusma olmus
nekadar anlamli
nekadar vefali
tüm kalbimle tebrik ediyorum ikinizide
esmeralda arkadasimiza büyük gecmis olsun
saglicakla sag salim kavusur melegine insallah
cok sekersiniz hepinizde
yüzünüzden gülücük hic eksik olmasin
Canım benim çok ama çok geçmiş olsun
Sağlıkla al minik kelebeğini kucağına
Çok şükür iyiymişsin...
Dualarım seninle ve miniğinle
Allah dostluğunuzuda bozmasın kızlar çok anlamlı bi ziyaret olmuş
essmeraldama ben de gidip sarılmak isterdim, ama burdan bile olsa hem bebeğinin hem de kendisinin iyi olduğunu duymak içimi rahatlattı, çok mutlu oldum, çenem de ömürüm de çok tatlı ya, ne güzel sizi böyle görmek hatunlar, üçü bir arada opuyorumnanaktan
Çok güzel bir buluşma olmuş bu.. vesanırım k.k'nin en anlamlı buluşması olmuşş.. Esmeraldaya çok büyük morel ve destek olmuşsundur çenebaz TAKDİR ETTİM SENİ.. harika bir yüreğin var ve dostluğa arkadaşlığa verdiğin önem burdan belli oldu işte öyle sadece aman aman gidip eğlenelim kahkaha atalım değil iyi günde kötü günde her anlamda yanındayım dedirten bir buluşma olmuş esmeraldaya ve minik kelebeğine ziyarette bulunmuş teyzeleri..
Senin nezninde esmeraldaya geçmiş olsun diyor ve sağlıcakla minik kelebeğini meleğini kucağına almasını nasip etsin RABBİM diyorum...
esmeraldammm canımmm çok geçmiş olsunn gülüm...
rahat rahat dinlen bak keyfine bebişle sen...
allahım yavrunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş...:Saruboceq:
sevgiler canımmm....opuyorumnanaktan
bu arada kızlar ikinizi de tebrik ediyor ve kocaman öpüyorumm böle vefalı,anlamlı bi buluşma hazırladığınz için...
dostluğunuz daim olsun inşa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?