- 2 Mart 2023
- 269
- -15
- 18
- 24
- Konu Sahibi nur kaynak
Kızlarr en cok tatlı yendiğinizde oglunuzmu oldu kızınızmı
ben cok tatlı yiyorum nadir ekşi yiyorum da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyım insan merak ettıgı içşn bile böyle arastırmalar yapabılıyo yorumun için teşekkürlerBunları doğru mu sanıyorsunuz 2023'te?![]()
Yaaa bende cok tatlı yerım ılk zmn turşu suyu içerdım yesıl elma sonradan tatlıya döndüm cıkolata tatlı şeyler canım cekıyoBen kızımda tatli oglum da 40 kilo falan limon yemişimdir![]()
Ayyy benimde cok migdem bulanır 3 ay oldu halla var iştahsızlık yemekten kesildimtatlı tuzlu aşerenin cinsiyetle hiçbir alakası yok tıpkı deli gibi midem bulanmasına rağmen erkek doğurmam gibi
Kadının bünyesiyle alakalı inan cinsiyetle ilgisi yok vana herkes kız demişti tüm belirtilerim kıza işaret ediyordu oğlum 5 yaşında şuanAyyy benimde cok migdem bulanır 3 ay oldu halla var iştahsızlık yemekten kesildim
Maşallah allah bagıslasın abla valla insan merak edıyor böyle araştırmaya gırebılıyo allah herkese hayırlı evlat nasıp etsınKadının bünyesiyle alakalı inan cinsiyetle ilgisi yok vana herkes kız demişti tüm belirtilerim kıza işaret ediyordu oğlum 5 yaşında şuan
Hamisligimin ilk 4 ayi asiri tatli yedim erkek olucak diye beklerken kizmis sonrasinda eksiye tuzluya donus yaptim tatli yiyemedimKızlarr en cok tatlı yendiğinizde oglunuzmu oldu kızınızmıben cok tatlı yiyorum nadir ekşi yiyorum da
Bnde tatlı yıyorum ablaHamisligimin ilk 4 ayi asiri tatli yedim erkek olucak diye beklerken kizmis sonrasinda eksiye tuzluya donus yaptim tatli yiyemedim
Yoo abla ya bnde mıde bulantısı çarşıda yenı yenı toparlıyor rum azaldı 11 haftada cok şükür ıstahsızlık var bayaBu arada midem hic mi hic bulanmadi hic bir seye tiksinmedim herseye devamke![]()
Ye tatlıyı çıkar Hakkı yıKızlarr en cok tatlı yendiğinizde oglunuzmu oldu kızınızmıben cok tatlı yiyorum nadir ekşi yiyorum da
O kisiden kisiye bagli aslimda bi arkdsda kiza hamile midesi bulandigini soyluyo bn hic biseyden degil sadece kasik agrisindan cok cektim adet agrisi gbi 4 ay sanci cektim agladigim gnler oldu dusukmu yaptim diye hep tuvalete gdip kontrol ettm sukur dogumuma 2 hafta kaldi ama sancilarim azaldi ama hala gecmediYoo abla ya bnde mıde bulantısı çarşıda yenı yenı toparlıyor rum azaldı 11 haftada cok şükür ıstahsızlık var baya
Peki bu agrılarında kaşık agrısında kızınamı hamıleydın oglunamı ablaO kisiden kisiye bagli aslimda bi arkdsda kiza hamile midesi bulandigini soyluyo bn hic biseyden degil sadece kasik agrisindan cok cektim adet agrisi gbi 4 ay sanci cektim agladigim gnler oldu dusukmu yaptim diye hep tuvalete gdip kontrol ettm sukur dogumuma 2 hafta kaldi ama sancilarim azaldi ama hala gecmedi
Abla asıl erkegı hısedersın dıyoşar ama5. Ayın sonuna kadar hiç göbeğim çıkmadı, neymiş kız çocuklarda göbek olmuyor, erkek olunca da ileride top gibi çıkıyormuş.
Düzenli mide bulantısı yoktu fakat 2, 3 sefer olduğunda da ciddi sıvı ve enerji kaybı kaynaklı hastanelik olmuştum.
Ekşiyi hiç yemedim, daha doğrusu tatlı da hiç aşermedim. İkisini aynı anda verseler enerjim çok hızlı tükendiği için tatlı yerim. Aşermek nasıl bir şey onu da bilmiyorum
Birde erkek çocuklarının hareketleri çok geç hissedilir daha sakin olur diyorlar.
Cinsiyet erkek.
Herkes bir yorum yapıyor işteAbla asıl erkegı hısedersın dıyoşar ama
Kiza hamileyim suan oglumda hic agrim olmadi arada bulantilarim olmustu tiskinmeler vs olmustu ama agri cekmemistim yas sanirim 9 yil ara verdigimden doye dusunuyrmPeki bu agrılarında kaşık agrısında kızınamı hamıleydın oglunamı abla