Tatlı ekşi cinsiyet?

nur kaynak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
269
-15
18
24
Kızlarr en cok tatlı yendiğinizde oglunuzmu oldu kızınızmı😁 ben cok tatlı yiyorum nadir ekşi yiyorum da

tatlı tuzlu aşerenin cinsiyetle hiçbir alakası yok tıpkı deli gibi midem bulanmasına rağmen erkek doğurmam gibi

Kadının bünyesiyle alakalı inan cinsiyetle ilgisi yok vana herkes kız demişti tüm belirtilerim kıza işaret ediyordu oğlum 5 yaşında şuan
Maşallah allah bagıslasın abla valla insan merak edıyor böyle araştırmaya gırebılıyo allah herkese hayırlı evlat nasıp etsın

Kızlarr en cok tatlı yendiğinizde oglunuzmu oldu kızınızmı😁 ben cok tatlı yiyorum nadir ekşi yiyorum da
Hamisligimin ilk 4 ayi asiri tatli yedim erkek olucak diye beklerken kizmis sonrasinda eksiye tuzluya donus yaptim tatli yiyemedim

Bu arada midem hic mi hic bulanmadi hic bir seye tiksinmedim herseye devamke 😁

Ye tatlıyı çıkar Hakkı yı
Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi

Ekşi yedim oğlum oldu

Son düzenleme:
Yoo abla ya bnde mıde bulantısı çarşıda yenı yenı toparlıyor rum azaldı 11 haftada cok şükür ıstahsızlık var baya
O kisiden kisiye bagli aslimda bi arkdsda kiza hamile midesi bulandigini soyluyo bn hic biseyden degil sadece kasik agrisindan cok cektim adet agrisi gbi 4 ay sanci cektim agladigim gnler oldu dusukmu yaptim diye hep tuvalete gdip kontrol ettm sukur dogumuma 2 hafta kaldi ama sancilarim azaldi ama hala gecmedi

5. Ayın sonuna kadar hiç göbeğim çıkmadı, neymiş kız çocuklarda göbek olmuyor, erkek olunca da ileride top gibi çıkıyormuş.
Düzenli mide bulantısı yoktu fakat 2, 3 sefer olduğunda da ciddi sıvı ve enerji kaybı kaynaklı hastanelik olmuştum.

Ekşiyi hiç yemedim, daha doğrusu tatlı da hiç aşermedim. İkisini aynı anda verseler enerjim çok hızlı tükendiği için tatlı yerim. Aşermek nasıl bir şey onu da bilmiyorum 😂

Birde erkek çocuklarının hareketleri çok geç hissedilir daha sakin olur diyorlar.

Cinsiyet erkek.

O kisiden kisiye bagli aslimda bi arkdsda kiza hamile midesi bulandigini soyluyo bn hic biseyden degil sadece kasik agrisindan cok cektim adet agrisi gbi 4 ay sanci cektim agladigim gnler oldu dusukmu yaptim diye hep tuvalete gdip kontrol ettm sukur dogumuma 2 hafta kaldi ama sancilarim azaldi ama hala gecmedi
Peki bu agrılarında kaşık agrısında kızınamı hamıleydın oglunamı abla

5. Ayın sonuna kadar hiç göbeğim çıkmadı, neymiş kız çocuklarda göbek olmuyor, erkek olunca da ileride top gibi çıkıyormuş.
Düzenli mide bulantısı yoktu fakat 2, 3 sefer olduğunda da ciddi sıvı ve enerji kaybı kaynaklı hastanelik olmuştum.

Ekşiyi hiç yemedim, daha doğrusu tatlı da hiç aşermedim. İkisini aynı anda verseler enerjim çok hızlı tükendiği için tatlı yerim. Aşermek nasıl bir şey onu da bilmiyorum 😂

Birde erkek çocuklarının hareketleri çok geç hissedilir daha sakin olur diyorlar.

Cinsiyet erkek.
Abla asıl erkegı hısedersın dıyoşar ama

Abla asıl erkegı hısedersın dıyoşar ama
Herkes bir yorum yapıyor işte 😅

Oğlum da şu anda hareketten ziyade tek tarafa ağırlık olayı çok fazla başladı. Her sabah karnımın sol tarafı havada kalkıyoruz. Günde 3 4 kez kendini hatırlatıp sol tarafa top gibi kıvrılıp yatıyor.

Peki bu agrılarında kaşık agrısında kızınamı hamıleydın oglunamı abla
Kiza hamileyim suan oglumda hic agrim olmadi arada bulantilarim olmustu tiskinmeler vs olmustu ama agri cekmemistim yas sanirim 9 yil ara verdigimden doye dusunuyrm

Back
X