Tatlı ekşi cinsiyet?

Yok öyle bir şey. İki oğlum var birinde hiç tatlı yiyemedim, ötekinde de canım hep tatlı istedi. İlkinde daha çok ekşi şeyler istiyordu canım. Tek başına çökerttim bunu bence

Kizlarimda hep tatlı yedim yüzüm cirkinlesti, kusmalarim daha fazla oldu, halsizligim çoktu oğlumda 6ay ağzıma tatlı sürmedim limon turp tuzlu şeyler yedim ve et köfte canım istedi bide karnım öne doğru çok ilerdeydi ama çok enerjiktim ve kusmalarim az oldu...

Kac aylık abla

Ekşi ve tuzlu şeyler yedim genelde. Tatlı daha nadir.
Kız bebek bekliyorum.

Bir de kız anneyi çirkinleştirir derler ben daha da güzelleştim. Hatta sırf bu yüzden oğlun olacak senin diyorlardı.

Böyle şeylerin cinsiyetle hiçbir alakası yok yani.

Hamilenin canının belirli şeyleri çekmesi, vücudunun o gıdaların içinde bulunan mineral ve tuzlara ihtiyaç duymasından kaynaklanır. Cinsiyetle alakası yok. Oğlumda hem tatlı hem tuzlu yemiştim.

Kafaya gizlice tuz dökülüp hamile kişinin ağzını ellerse kız burnunu ellerse erkek
Göbek yayvan kız top gibi erkek
Ekşi aşerirsen kız tatlı aşerirsen erkek
Bir koltuk altına gizlice makas bir koltuk altına bıçak koluyup hamile kişi makasa oturursa kız bıçak erkek
Kız çocuk erken doğar erkek geç
Kız anneyi çirkinleştirir erkek güzelleştirir
Var mı arttıran ben bu kadar hurafe hatırlayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…