- 17 Ağustos 2011
- 22.899
- 144.101
- 798
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Birincisi bu kadar alıngan olmaEvet benimde çekik gözlerim gamzelerim var
Kendimi beğenirim ama bilemedim alt metinde ne demek istendi
Eee görelim ozman, nekadar tatlısınizCazibeli
Aslında alıngan değilim ama dikkatimi çekti bu cümle merak ettimBirincisi bu kadar alıngan olma
İkincisi herkes seni begenmek, güzel bulmak, kisiligini sevmek zorunda değil. Birileri seni güzel, birileri tatlı bulurken birileri de çirkin buluyordur elbet. Bundan daha doğal ne var ki?
Azra akin dünya güzeli seçildi,ülkenin yarısi kadını güzel bulmuyor .
Eee görelim ozman, nekadar tatlısıniz
Çocuksu yüz hatlarına sahip olanlara denir genelde.Evet arkadaşlar sorum şu
Tatlı bir yüzü var ne demek?
Yani bunun detaylı anlatmak gerekirse siz kimlere tatlı bir yüzü var dersiniz?
MaşallahAynaya bakınca diyorum bir de maşallah çekiyorum arkasından.
Sanırım genel görüş bu yöndeÇocuksu yüz hatlarına sahip olanlara denir genelde.
Durduk yere kimse kimseye tatlı demiyor bence gerçekten tatlı bulmuştur yani güzel. Sizin dediğiniz anlamda söyleyenler eğer sorulduysa mesela güzel miyim diye sorarsa oda ayıp olmasın diye çirkin değilde tatlısın der sma bu arkadaşa durduk yere demişler benim anladığımGerçekten tatlı bulduğu için söyleyenler de var ama genelde insanlar güzel bulmadığı kişiye güzel değilsin diyemediğinden sevimlisin, tatlısın falan der.
Yanaklar belirgin, gamzeli, gözler hafif çekik kas ve burun uyumlu dudak normal küçük ağızlı ve beyaz tenli olana ben tatlı yüzü var derim. Göz rengi saç kıvırcık vs de bunlara ek. Tatlı yüzlük bence sempatik olmayida beraberinde getiriyor. Sempatik değilse tatlı yüzlü olsa da beğenmiyorum ben :)Evet arkadaşlar sorum şu
Yani bunun detaylı anlatmak gerekirse siz kimlere tatlı bir yüzü var dersiniz?
Evet sorulmadan söylendiDurduk yere kimse kimseye tatlı demiyor bence gerçekten tatlı bulmuştur yani güzel. Sizin dediğiniz anlamda söyleyenler eğer sorulduysa mesela güzel miyim diye sorarsa oda ayıp olmasın diye çirkin değilde tatlısın der sma bu arkadaşa durduk yere demişler benim anladığım
İltifat almışsınız mutlu olmalısınızEvet sorulmadan söylendi
Genelde minyon olanlara deniliyor. Kısa boylu zayıf küçük yüzlü kızlara özellikle. Bir ihtimalde şu olabilir güzellik ve aura yerine güleçlik ve samimiyet varsa bir kızda o kızlarada genelde tatlısın derler.Evet arkadaşlar sorum şu
Yani bunun detaylı anlatmak gerekirse siz kimlere tatlı bir yüzü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?