• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı bir yüz

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.153
333
123
Evet arkadaşlar sorum şu
Tatlı bir yüzü var ne demek?
Yani bunun detaylı anlatmak gerekirse siz kimlere tatlı bir yüzü var dersiniz?

Benim tatlı bir yüzüm var 😅😅 çünkü kocaman gamzelerim ve gülünce çizgi olan gözlerim var. Çizgi film karakteri gibiyim. Bir arkadaşım var .O da çizgi film karakteri gibi, kocaman elma yanakları, iri yeşil gözleri var. Saçları da lule lüle , inanılmaz tatlı bir yüzü var.
Eski bir sevgilimin de koskocaman maviş gözleri, hokka gibi burnu , dalgalı sarı saçları vardı, bana çok tatlı gelirdi, sanki yirmilerin sonunda koca adam gibi değil de ikilerin sonunda minnacık çocuk gibi sevimli gelirdi yüzü 😅
Benim tanımım bu yani

Benim tatlı bir yüzüm var 😅😅 çünkü kocaman gamzelerim ve gülünce çizgi olan gözlerim var. Çizgi film karakteri gibiyim. Bir arkadaşım var .O da çizgi film karakteri gibi, kocaman elma yanakları, iri yeşil gözleri var. Saçları da lule lüle , inanılmaz tatlı bir yüzü var.
Eski bir sevgilimin de koskocaman maviş gözleri, hokka gibi burnu , dalgalı sarı saçları vardı, bana çok tatlı gelirdi, sanki yirmilerin sonunda koca adam gibi değil de ikilerin sonunda minnacık çocuk gibi sevimli gelirdi yüzü 😅
Benim tanımım bu yani
Evet benimde çekik gözlerim gamzelerim var
Kendimi beğenirim ama bilemedim alt metinde ne demek istendi

Back