- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
-
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Maşallah bende mutlulukardilerim canım benimm :)) Konsept olarak mavi ve pudra pembesi düşünüyorum (maviyi çok severim pembede yanına yakışıyor diye öyle istedim) servis tabakları bana da mantıklı geldi çünkü ne bileyim yaşını başını almış insana da al orada istediğini seçte diyemezsinSelamm canımm benimde bayramdan sonra olacak telaşım şimdidenn çoook mutluluklar dilerim
Bende evde yapacağım gibi görünüyor, bence güzel bir pasta kesin derim ben nişan olacağı için.
Uzaktan gelecekleri için fikrimce, servis tabaklarıyla yapabilirsin yada yeriniz varsa açık büfe tarzı yapabilirsin herkes ne isterse ondan alır tabaklarına, mesela nişanımız var diye yazı asabilirsin kapıya onun dışında süs olarak çokta bilemedim ama evinize göre şekillendirebilirsin kafanda canım..Müzik kısmında bende bilemiyorumAllah utandırmasın inşallah :)
Kuzum Allah nazar değdirmesin tebrik ederimm.. Ne zaman sizin nişan ? Eğer bizimkinden önceyse taktikleri alırım sendenSimdiden tebrik ederim.bende yakinda evde nisan yapacagim.ayni endiseleri tasiyorum.ikramlari acik servis yap bence.ben kendi adima susleme yapmayi dusunmuyorum
Ya şimdi böyle sadece fikir verdim çünkü tecrübesizimMaşallah bende mutlulukardilerim canım benimm :)) Konsept olarak mavi ve pudra pembesi düşünüyorum (maviyi çok severim pembede yanına yakışıyor diye öyle istedim) servis tabakları bana da mantıklı geldi çünkü ne bileyim yaşını başını almış insana da al orada istediğini seçte diyemezsinsandalyeleri tülle süsleyip baş harflerimizi yazmak istiyorum duvara :) birde pastayı krem şantiden seçsem olur mu şeker hamurunu yiyemiyor insan
30 temmuzda benimkisi.insallah hersey diledigin gibi olurKuzum Allah nazar değdirmesin tebrik ederimm.. Ne zaman sizin nişan ? Eğer bizimkinden önceyse taktikleri alırım senden
Ayy ayın kaçında olacak :) benimde bayramdan sonra işte 1/2 Ağustos gibi :) bende bakıyorum da bir cevap bulamıyorum o yüzden aklım çok karışıkYa şimdi böyle sadece fikir verdim çünkü tecrübesizim14 haziranda aileler tanıştı bayramdan sonra isteme dediler dank diye bende bütün gün burda ne yapılır napsak diye bakıyorum
İnşallah tatlım seninde :)30 temmuzda benimkisi.insallah hersey diledigin gibi olur
Ay benimde öyle bişey bayram biter bitmez sonra ki haftaAyy ayın kaçında olacak :) benimde bayramdan sonra işte 1/2 Ağustos gibi :) bende bakıyorum da bir cevap bulamıyorum o yüzden aklım çok karışık
Ahahahahhaha kıyamam yaa ben daha babama söylemedim :) ben babaanne ve dedemle yaşıyorum onlarla çok rahat konuşuyorum bu konuyu :)Ay benimde öyle bişey bayram biter bitmez sonra ki haftaevdekilerle konuşmaya çekiniyorum acayip babamın yanında konu açılınca kaçıyorum
İstanbul canım sen?Ahahahahhaha kıyamam yaa ben daha babama söylemedim :) ben babaanne ve dedemle yaşıyorum onlarla çok rahat konuşuyorum bu konuyu :)amcam ve babamlara babaannem söyleyecek bizde öyle garip karşılamazlar :) benim hem isteme hem nişan aynı gün inşallah çok güzel bir şekilde atlatırız yaa:) haberleşelim tatlım vakit yaklaştıkça. Hangi ildesin sen ?
Bende İstanbul tatlım :) Mahmutpaşa'dan almayı düşünüyorum ben süslerimi falan :) bugün oraya gittim de çok şık şeyler var :)İstanbul canım sen?
Daha çıkıp birşeyler bakma şansım olmadı cumartesi dahil çalışıyorum ama eminönü falan iyi fikir olabilir. :)Bende İstanbul tatlım :) Mahmutpaşa'dan almayı düşünüyorum ben süslerimi falan :) bugün oraya gittim de çok şık şeyler var :)
Evet benim işyerim çok yakın oralara :) mahmutpaşa'ya hele ki :) biraz daha geçsin süslerimi falan alacağm şöyle Temmuz'un 15'i gibi falan almayı düşünüyorum ancak :) birde 60 kişi falan olucaz biz :) ekstra sandalye lazım olacak. Annemle babamda ayrı onları nasıl nereye oturtacağım onu hiç bilmiyorum o konu yüzünden aslında çok huzursuzumDaha çıkıp birşeyler bakma şansım olmadı cumartesi dahil çalışıyorum ama eminönü falan iyi fikir olabilir. :)
Hımm senin işler biraz sıkıntılı herhalde,inşallah herşey çok güzel geçer bi sorun çıkmaz. Allah utandırmasın ikimizide:)Evet benim işyerim çok yakın oralara :) mahmutpaşa'ya hele ki :) biraz daha geçsin süslerimi falan alacağm şöyle Temmuz'un 15'i gibi falan almayı düşünüyorum ancak :) birde 60 kişi falan olucaz biz :) ekstra sandalye lazım olacak. Annemle babamda ayrı onları nasıl nereye oturtacağım onu hiç bilmiyorum o konu yüzünden aslında çok huzursuzum
AMİN canım :))Hımm senin işler biraz sıkıntılı herhalde,inşallah herşey çok güzel geçer bi sorun çıkmaz. Allah utandırmasın ikimizide:)