Nişan Tatlı Bir Telaş

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
Eveet :) sonunda nişan tarihim belli oldu :)
Can yoldaşlarım :) hepimizin aklında aynı sorular var aslında biliyorum ama biz aile olarak da çok geniş olmadığımız için (küslükler falan da var) bu yüzden benim arkadaşlarım daha fazla olacak nişanda. Aile ve arkadaş dahil benden 32 kişi sözlümden de toplamda 30-31 kişi gelecek :) Fakat ben evde yapmayı düşünüyorum, salon tutacak kadar bir masrafa giremeyeceğim maalesef isteme de aynı gün olacağı için zaten salon gibi bir yerde olmaz. Şimdi bana neler önerirsiniz ?

• Yaş pasta kesmeme gerek var mı ?
    • Açık servis mi yapayım yoksa tabakları önceden hazırlayıp pastayı kesersek yanına koyup dağıtılsın mı hemen ?
    • Saat kaçta başlaması gerekir ?
    • Müzik çalıp oynanması gerekir mi ?
    • Evi nasıl süsleyebilirim ?
Tarihi yazmayı unutmuşum heyecandan 1 Ağustos tanışma 2 Ağustos isteme/nişan. Uzaktan gelecekleri için ve iki kere ayrı ayrı stres olmasın diye arka arkaya istedik. Hee birde gün alabilmek için

Simdiden tebrik ederim.bende yakinda evde nisan yapacagim.ayni endiseleri tasiyorum.ikramlari acik servis yap bence.ben kendi adima susleme yapmayi dusunmuyorum

Selamm canımm benimde bayramdan sonra olacak telaşım şimdidenn çoook mutluluklar dilerim
Bende evde yapacağım gibi görünüyor, bence güzel bir pasta kesin derim ben nişan olacağı için.
Uzaktan gelecekleri için fikrimce, servis tabaklarıyla yapabilirsin yada yeriniz varsa açık büfe tarzı yapabilirsin herkes ne isterse ondan alır tabaklarına, mesela nişanımız var diye yazı asabilirsin kapıya onun dışında süs olarak çokta bilemedim ama evinize göre şekillendirebilirsin kafanda canım..Müzik kısmında bende bilemiyorum Allah utandırmasın inşallah :)

Maşallah bende mutlulukardilerim canım benimm :)) Konsept olarak mavi ve pudra pembesi düşünüyorum (maviyi çok severim pembede yanına yakışıyor diye öyle istedim) servis tabakları bana da mantıklı geldi çünkü ne bileyim yaşını başını almış insana da al orada istediğini seçte diyemezsin sandalyeleri tülle süsleyip baş harflerimizi yazmak istiyorum duvara :) birde pastayı krem şantiden seçsem olur mu şeker hamurunu yiyemiyor insan

Ya şimdi böyle sadece fikir verdim çünkü tecrübesizim 14 haziranda aileler tanıştı bayramdan sonra isteme dediler dank diye bende bütün gün burda ne yapılır napsak diye bakıyorum

Ya şimdi böyle sadece fikir verdim çünkü tecrübesizim 14 haziranda aileler tanıştı bayramdan sonra isteme dediler dank diye bende bütün gün burda ne yapılır napsak diye bakıyorum
Ayy ayın kaçında olacak :) benimde bayramdan sonra işte 1/2 Ağustos gibi :) bende bakıyorum da bir cevap bulamıyorum o yüzden aklım çok karışık

Ayy ayın kaçında olacak :) benimde bayramdan sonra işte 1/2 Ağustos gibi :) bende bakıyorum da bir cevap bulamıyorum o yüzden aklım çok karışık
Ay benimde öyle bişey bayram biter bitmez sonra ki hafta evdekilerle konuşmaya çekiniyorum acayip babamın yanında konu açılınca kaçıyorum

Ay benimde öyle bişey bayram biter bitmez sonra ki hafta evdekilerle konuşmaya çekiniyorum acayip babamın yanında konu açılınca kaçıyorum
Ahahahahhaha kıyamam yaa ben daha babama söylemedim :) ben babaanne ve dedemle yaşıyorum onlarla çok rahat konuşuyorum bu konuyu :) amcam ve babamlara babaannem söyleyecek bizde öyle garip karşılamazlar :) benim hem isteme hem nişan aynı gün inşallah çok güzel bir şekilde atlatırız yaa:) haberleşelim tatlım vakit yaklaştıkça. Hangi ildesin sen ?

İstanbul canım sen?

Daha çıkıp birşeyler bakma şansım olmadı cumartesi dahil çalışıyorum ama eminönü falan iyi fikir olabilir. :)
Evet benim işyerim çok yakın oralara :) mahmutpaşa'ya hele ki :) biraz daha geçsin süslerimi falan alacağm şöyle Temmuz'un 15'i gibi falan almayı düşünüyorum ancak :) birde 60 kişi falan olucaz biz :) ekstra sandalye lazım olacak. Annemle babamda ayrı onları nasıl nereye oturtacağım onu hiç bilmiyorum o konu yüzünden aslında çok huzursuzum

Hımm senin işler biraz sıkıntılı herhalde,inşallah herşey çok güzel geçer bi sorun çıkmaz. Allah utandırmasın ikimizide:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…