- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
Çok teşekkür ederim.. Benim düğün zamanım tam olarak belli değildi, ailelerle konuşup mayıs 2016 olarak belirledik. Yaz sonunda eylül ekim gibi tüm hazırlıklara başlayacağm nasipse, şimdiden düşünüp karar vermeye çalışıyorum bazı şeylere. Size de bir ömür mutluluklar diliyorum Allah bir yastıkta kocatsınAyrıntıları pek bilmem bende senin kadar acemiyim ama herşeyini şimdiden ayarla son ana bırakınca insanın kafası çook karışıyormuş. Benimde kısmetse bu sene 11 ekimde düğünüm. Düğün salonlarını hallettik gelinliği son iki ay kala halledicem yeni modellerden olsun diye. Nikah hafta içi olursa boş gün bulursunuz hafta sonları dolu oluyormuş Herkes 1 sene onceden ayarlıyormuş, düğünle bir olursa bilemiyorum. Balayı ayarlamadık onada bu ara bakarız. Evede şimdiden bakmaya başlayabilirsiniz en azından belirlerseniz ona göre esya begenirsin kira olacaksa anlaşıp son anda tutun. Eşyalarını şimdiden bakmaya başla bence o zamana kadar yeni modeller çıkar ama rengini sabitlersen modeli çorap söküğü gibi gelir. Fotoğrafçı en önemli şey onu özellikle şimdiden ayarla mayıs aylarında bildiğim uygun olur tam yaz olmadığı için bizimde hallettik sayılır. Tatlı telaşlar bunlar kolay gelsin Şimdiden mutluluklar Allah utandırmasın