E ena Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 146 2 118 Manisa 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ena #1 kızlar ben dulcaryln efervesan etkili şeker hapıyla sütlaç yaptım kalorisi sizce nasıl olmuştur, 20 tane falan atmışımdır ??
kızlar ben dulcaryln efervesan etkili şeker hapıyla sütlaç yaptım kalorisi sizce nasıl olmuştur, 20 tane falan atmışımdır ??
xxtalyaxx hayat buysa gerçek nedir? Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2009 6.508 3.350 398 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ena #2 saglik probleminizmi var... seker hastaliginiz yani.. sayet yoksa sirf rejim amacli yaptiysaniz durumu abartmissiniz diyorumm...
saglik probleminizmi var... seker hastaliginiz yani.. sayet yoksa sirf rejim amacli yaptiysaniz durumu abartmissiniz diyorumm...
E ena Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 146 2 118 Manisa 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ena #3 allaha şkr yok, aslında annem yapmış ben de merak ettim içine şeker katsak daha mı az kalorili yada daha mı çok olurdu die
allaha şkr yok, aslında annem yapmış ben de merak ettim içine şeker katsak daha mı az kalorili yada daha mı çok olurdu die