Tatile gidemeyenler kulubü..

turunculimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
520
553
53
Bu sene evleneli 2 sene oldu. Daha bi kere beraber tatile gidemedik. Hadi onu geçtim, eşim o kadar yoğun çalışıyor ki birbirimize hasretiz resmen. Bayram bile gelmedi bize, o derece. Kendi işini kurdu 5 ay kadar bi zaman önce, ve bütün iş temposu yoğunluğu değişti. Evlendiğimizde bu yoğunlukta değildi, o yüzden çok zorlanıyorum. Sosyal medyaya giresim gelmiyor resmen, millet kocişiyle üçüncü beşinci tatilini yaparken, ben “yarın akşam beraber yemek yiyebilecek miyiz acaba”nın peşindeyim. Eşimde zavallım görüntülü aramayla açık kapatmaya çalışıyor gündüz. Sabır sabır sabır diyoruz, ama şu son bikaç gündür öyle bi darlandım ki kaçasım gelmiyor değil hani. Ona da bişey diyemiyorum adamın yorgunluktan perti çıkmış oluyor. Bide ufak bebeğim var, onun için de çok isterdim bi yerlere gidebilmek. Yaz bitmeden izin kullanacak olma ihtimaline umut bağlıyorum şuan. Sabreden derviş muradına erer mi? :D Siz neler yapıyorsunuz tatildeyim diyecek olan yazmasın :D tatile gidemeyenler içini döksün, dert dertten üstündür belki şükrederim halime :/

Evleneli beş yıl oldu balayı da dahil hiç tatil yapmadık yapamadık henüz. Çıkmak istedik, istiyoruz ama ya şartlar el vermedi ya zaman bebekti büyüsündü derken beş yıl doldu geçti,yıllık izin bekliyorum bende senin gibi eylül gibi okullar açılmadan en azından bir umut. Umarım sizin süre bukadar uzun sürmez ara açılmaz tatil fırsatı için canım :)

Cnm bizde gidemedik bir yere.kendi işi olunca eşimde bırakamıyor işyerini.. tek gitmekte olmuyor.
Kendi işini yapan birinin izin kullandığını görmedim... Resmi tatiller dahil çalışıyor, sabah 6-7 işbaşı, gece 11-12 mesai bitimi... bizde durum böyle, siz de çok umutlanmayın bence.. :halay:
Ahhh yaktınız beni kızlar :D umudum vardı azıcık yaaa :’(

Evleneli beş yıl oldu balayı da dahil hiç tatil yapmadık yapamadık henüz. Çıkmak istedik, istiyoruz ama ya şartlar el vermedi ya zaman bebekti büyüsündü derken beş yıl doldu geçti,yıllık izin bekliyorum bende senin gibi eylül gibi okullar açılmadan en azından bir umut. Umarım sizin süre bukadar uzun sürmez ara açılmaz tatil fırsatı için canım :)
İnşallah istediğin gibi olur senin içinde, 5 yıl dile kolay ne çok bunalmışsındır sende.. Bende de var ufak bi umut ama çok da umutlanmamaya çalışıyorum sonrasında üzülmemek için.. Bakalım nasip :)

Kışın Uludağ'a gidersiniz ya da kaplıcaya. :)
Hem şimdi denizler havuzlar tıklım tıklım leş, ıyy napcan oralarda deniz heep bulanık kum desen cayır cayır yakar hiç gerek yok patlat bi ev limonatası:p
Ayy ne güzel teselliler bunlar :D limonataydı çaydı kahveydi patlata patlata bi hal oldum ama :D

Ayy ne güzel teselliler bunlar :KK70: limonataydı çaydı kahveydi patlata patlata bi hal oldum ama :KK70:
Mısır peki?
Onsuz olur mu hiç:KK53:
Kısır yaptın mı? Bak bunlar büyük eksikler:P
Eşinin iş ortamı müsaitse börek yap götür beraber lüpletin iş pikniği yapın :)

Mısır peki?
Onsuz olur mu hiç:KK53:
Kısır yaptın mı? Bak bunlar büyük eksikler:p
Eşinin iş ortamı müsaitse börek yap götür beraber lüpletin iş pikniği yapın :)
Aşkolsun yaaaa :D kendi kendime gün yapıyorum evde her gün valla buyrun gelin :D iş yerine gidiyorum aslında ama iş pikniği gelmemişti bak aklıma :D

Back
X