Eğer geç de olsa gün içinde cevap yazıyorsa hoş görebilirsin, çünkü tatilde olduğu için telefona çok bakmak istemiyor olabilir. Ama senin mesajından 1 gün veya 2 gün sonra cevap yazıyorsa bunun hoş görülebilecek bir tarafı yok bence. Çünkü 24 saat içinde mesaj yazacak hiç mi 5 saniyesi olmaz!?Merhaba hanımlar,
Yaklaşık bir aydır birisiyle konuşuyorum. Daha flört aşaması diyebiliriz. Her şey çok iyi gibiydi. Arkada larıyla tatile gitti bu bayram. Ama mesajıma cevap vermiyor. Yani sosyal medyaya girip hikaye atabiliyor ama geri dönmüyor. Nasıl davramalıyım? Konuşmamalı mıyım? Acaba çok fazla beklentiye mi girdim diyorum kendi kendime.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba hanımlar,
Yaklaşık bir aydır birisiyle konuşuyorum. Daha flört aşaması diyebiliriz. Her şey çok iyi gibiydi. Arkada larıyla tatile gitti bu bayram. Ama mesajıma cevap vermiyor. Yani sosyal medyaya girip hikaye atabiliyor ama geri dönmüyor. Nasıl davramalıyım? Konuşmamalı mıyım? Acaba çok fazla beklentiye mi girdim diyorum kendi kendime.
Şimdiden teşekkürler
Eğer geç de olsa gün içinde cevap yazıyorsa hoş görebilirsin, çünkü tatilde olduğu için telefona çok bakmak istemiyor olabilir. Ama senin mesajından 1 gün veya 2 gün sonra cevap yazıyorsa bunun hoş görülebilecek bir tarafı yok bence. Çünkü 24 saat içinde mesaj yazacak hiç mi 5 saniyesi olmaz!?
sana sarilmak istiyorum su an , tüm mesajlari okurken kendi kendime kizim sende agir bir sorun var bak millet yapisik ikiz gibi yasamak istiyor , yoksa artik kocani sevmiyormusun diye düsünüyordumTatilde kocama bile cevap vermeme ihtimalim olduğu için bana anormal gelmedi durum.
Gördüğüm kadarıyla bir erkek bir kadından çok hoşlaniyorsa flört, sevgilik fark etmez mutlaka gün içinde mesaj atar. Hatta kimisi durmadan mesaj atar. :)Aynen ama daha sevgili değiliz hani bu kadar tepki göstermeli miyim bilemedim. Yoksa ben de sizin gibi düşünüyorum
Gördüğüm kadarıyla bir erkek bir kadından çok hoşlaniyorsa flört, sevgilik fark etmez mutlaka gün içinde mesaj atar. Hatta kimisi durmadan mesaj atar. :)
İkimiz de sorunluysak demeksana sarilmak istiyorum su an , tüm mesajlari okurken kendi kendime kizim sende agir bir sorun var bak millet yapisik ikiz gibi yasamak istiyor , yoksa artik kocani sevmiyormusun diye düsünüyordum
sayimiz artsin yaİkimiz de sorunluysak demek
Bir insanı hayatımın merkezine koyamıyorum ben. Tatildeysem, eğleniyorsam ya da kendimi mutlu edecek herhangi bir aktivite içindeysem babamı tanımam
tam tersini düşünüyorum ben tatilde insan daha dolu oluyor daha çok yoruluyortatilde zaten bomboş. story atacak zamanı varsa iki kelime yazabilir.
Gerçekten hoşlanan adam her türlü boşluk yaratır. Telefonda görüşme var mı? Sizde pek üstüne düşmeyin daha yeniymiş zaten. Ararsa dönün Mesh atarsa geç cvp verin
Sizi önemsemeyip tatilde takılıyor.. Dönünce eğer canı isterse, boşta kalınca arayıp bahane palavraları sıralayacak size.. Siz de muhtemelen bu bahaneleri yiyip görüşeceksiniz. Taa ki sizi tamamen bırakana kadar. Yani senaryo o kadar bilindik ki..Merhaba hanımlar,
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?