Tatilden fotoğraflar

troya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
291
0
96
Erzincan
Bulgaristan

bu camiyi gördüğümde çok üzüldüm virane bir şekilde bakımsız üstüne yazılar yazılmış kimsesiz gibi:teselli:

gezdiğim ülkelerde en çok hoşuma giden yer biz gibi bizimle üzülüp bizimle sevinen bir ülke türk gördünmü konuşmak için can atan insanlar cana yakın sıcak kanlı ezan sesi simit çay herşeyi çok güzeldi hepsine çok teşekkür ederim Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
manastır
askeri idadi

elveda rumeli dizisinde çekim yapılan çarşı

makedonya ohrid çok güzel bir göl

buda benim kuzumeleğim

Arnavutluk tiran

Karadağ çok güzel bir denizi var adriyatik ayağının altın görülmesi gereken bir yer

ve Bosna Hersek Mostar savaşın izleri insanları yüzü gülmüyor yüzlerinde hep hüzün var duvarlarda kurşun izleri nereye bakacağını şaşırıyorsun çok hüzünlü

hırvatistan gemiyle italya yolculuğu

italya roma neyi çekeceğinizi şaşırıyorsunuz

aşk çeşmesi

vatikan

collesium

dah çok var ama sonra devam edicem yeni resimlerle görüşürüz saat sabah 4 uyudum

Macaristan Budapeşte

evet arkadaşlar gerçekten ben çektim sadece 2 fotoğraf var içlerinde eşimin çektiği oda kameraya çekiyor bir gayret

offff siz napmışsınız yaaaaa.dünyayı gezmişsiniz ne şanslısınız.acaba nerde oturuyosunuz öğrenebilirmiyim?

ben bükreşte oturuyorum tam 30 günde arabayla gezdik bu yerleri eşim rahatsızlanmasaydı belçika ve hollandayada gidecekdik nasip olmadı

çok güzel canım ama bişi merak ettim ayakabılar neden orda bi anlamımı var

O ayakkabılar 2.dünya savaşında tuna nehri kıyısında öldürülen yahudilerin anısına yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…