• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tatilde bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

snowpea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
6
0
86
İstanbul
Merhaba,

Önümüz yaz, ben de geçen yaz bebegimi bekledigim için tatile gidememiştim, şimdi temmuzda tatile gitmek istiyorum, şimdiden dert oldu o zaman minik oglum 11 aylık olacak, tatil köylerinde onu nasıl besleyeceğim? Bizlerin yediği yemeklerden veremem (tuzlu ve yaglı oluyor), hazır kavanoz mamalarını da sevmiyor küçük bey. Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Nasıl beslemem gerek oralarda?

Çocuk dostu bir tatil köyü tercih ederseniz çocuk menüleri oluyor.
Rezervasyon esnasında görüşün bu konuyu.
Olmazsa diyet yemeklerden verirsiniz.

evet bazı otellerde baby bufe diye ayrı bir yerde bebeklerin yiyeceği büfe oluyor.Tuzsuz,yağsız,çorba,patates püresi gibi şeyler oluyo.gideceğiniz oteli buna göre seçin

Genelde açık büfelerin bi kısmında diyet yemekler oluyo yağsız tatsı tuzsuz oluyolar onlardan yedirebilirsin . Az yağlı yemeklerden seçebilirsin artık biraz tuzlu yiyebilir püre köfte pilav tavuk , ızgara balık çok rahat verebilirsin bence

Back