• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
158
Internetten araştırdım fakat bulamadım ...
Kızlar tatile cikicam hafiftende ayva tüylerim var bunlari güneşin altında sarartmak istiyorum. Oksijen suyu ya da kimyasal kremler degilde daha dogal bir yontem var midir ? Bitkisel yağlardan bu görevi goren hicbi bitki yok mu ? Belki aranizda tecrube etmis olaniniz vardir ?

Sarartıncada güneşin altinda yandan çok tuhaf görünüyorlar ben sevemiyorum..
Madem ayva tüğü sir ağda yaptırın yada becerirseniz kendiniz yapın, bikereden hiç birşey olmaz ;)

Sarartıncada güneşin altinda yandan çok tuhaf görünüyorlar ben sevemiyorum..
Madem ayva tüğü sir ağda yaptırın yada becerirseniz kendiniz yapın, bikereden hiç birşey olmaz :KK66:
Gobegime sir agda yaparsam kazık gibi cikma olanağı yüksek ya. Ayva tüylerini kudurtup odun gibi yapmayayim :KK48:

Papatya suyu saçımıza sürerlerdi küçükken açsın diye ama ne kadar açar bilemiyorum. Kakao yağı ile yatsan bir günde hepsi sararır zaten güneşten.

Kakao yağı renk koyulaştırmazmı ya bronzlaşmada, birde yırtıklara sürünce tenle aynı renk oluyormuşş diye biliyorum(doğum sonrası araştırmıştımda). Limonda saç rengini açar derler ama vücutta nolur bilmem tam emin değilim

Kakao yağı renk koyulaştırmazmı ya bronzlaşmada, birde yırtıklara sürünce tenle aynı renk oluyormuşş diye biliyorum(doğum sonrası araştırmıştımda). Limonda saç rengini açar derler ama vücutta nolur bilmem tam emin değilim
Kakao yağı yanmayı hızlandırıyor sadece. Yanma sonucu Melanin sentezini arttığı için cildimiz kararıyor evet tüyler de güneşten sararıyor. Tüyleri koyulaştırması için boya olması lazım.

O meshur markanin kakao yagiyla mi ? Anlayamadim tam. Yoksa normal gunes kremimi:/
Hindistan ceviziydi galiba onunki kakao değil de. Kakao da iş görür. Güneş kremi yakmaz aksine yanmayı engeller. Spf li yağlar da var ondan al da bari tüy sarartıcaz diye cilt kanserine sebep olmayalım allah korusun.:KK53:

Hindistan ceviziydi galiba onunki kakao değil de. Kakao da iş görür. Güneş kremi yakmaz aksine yanmayı engeller. Spf li yağlar da var ondan al da bari tüy sarartıcaz diye cilt kanserine sebep olmayalım allah korusun.:KK53:
Netten baktim simdi buldummm ay cok teşekkür ederim. Beyaz tenliyim ama masallah etim katir derisi gibi malak gibi yatmam gerekiyo hep gunes altinda :D

Netten baktim simdi buldummm ay cok teşekkür ederim. Beyaz tenliyim ama masallah etim katir derisi gibi malak gibi yatmam gerekiyo hep gunes altinda :KK70:
:KK70: Ben de beyazım, ancak bunlarla yanabiliyorum. Kapkara oldum ne güzel diye tatilden dönüyorum aaa sen hiç yanmamışsın diyorlar.:110: Bir de böyle Nisan Mayıs gibi azıcık güneş çıksa barbadoslu gibi olanlar yok mu:110:

:KK70: Ben de beyazım, ancak bunlarla yanabiliyorum. Kapkara oldum ne güzel diye tatilden dönüyorum aaa sen hiç yanmamışsın diyorlar.:110: Bir de böyle Nisan Mayıs gibi azıcık güneş çıksa barbadoslu gibi olanlar yok mu:110:
Bende öyleyim aa sen hic yanmamissin diyolar hemen azcuk bikini izini gosteriyorum ikna oluyolar:bicak:
Şu karamelize ten rengi olanlara uyuz oluyorum yolcam saclarini:110:

Back