- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Arabada dolap var Şükür. Meyve yemeyi seviyo bi de yemek yemeye bayılıyo sanırım bu oyalayıcı olur sağolun içim rahatladı biraz olsunAğlar sıkılır bu doğru da onu eylemek de sizin başarınız
Her sıkıldığında sihirbaz günü çantadan değişik bir şey bulmalısınız
Bir kitap bir cd bir resim bir miniş
Her an farklı şeyler
Serin yiyecekler alın yanınıza hayta araba dolabı
Salatalık domates meyve
Sıkıldıkça verin eline
Yanınıza bolca sevdiği yiyecekler alın biz makarna vs pişirir koyardık
Büyüdükçe de zor zira o Zaman anne de sabırsız oluyor aç bir şey oku vs diyorsun
Sanırım yolu ben sevmiyorum çocuğu bahane ediyorum. Evlendiğmizde balayına gittik yolda eşim pişman olmuştu gittiğimize. Napıyım böyle terlik pijama hep otursam tatil i pek sevmiyorum. Bana eziyet geliyoAbur cubur önerisi vardı mesajlarda onun için yazdım onu. Bazen kısa mesafede kudurabiliyor çocuk,bazendr uzun yolda arabada var mı yok mu belli olmuyor.. gece çıkın yola,sbaaha kadar uyur zaten. Araba sesi ve sarsıntı uykusunu getirir zaten. Korkmayın,alıştırın arabaya.
Bizimkiler ona kanmiyor ondan dedim. Dediklerin de doğru.Abur cubur çocuk için bi öneri olmamalı bence
Bol meyve, su ufak tefek ilgi çekici oyuncaklar çok iş görür.
Aynn canım çok felaket oluyor çocukla tatil. Yabancıların çocuklarınin giki dahi çıkmıyor. Bizim bu türk çocukları neden huysuz anlamadım ya. Oğlum 2 yaşında 45 yaşına gelene kadar tatil düşünmüyorum artık. Büyük oğlumun zararı hiç olmadı ama ufak mahvetti. Gerçi çocuktan çocuğa değişiyor büyük oğlum hep uysaldi tabi gezide sadece normal tam tersiler ama ufak gezmeyi hiç sevmiyor eve geldim rahatladım. Konya'dan geciyorduk Mevlana ya gidelim dedik, kapısının önüne kadar gidip içeri girmeden geldik. Kendini yerlere attıGerçekten içim karardı bi defa ankaraya doktor kontrolü için götürdüm. Yolda rezillik diz boyu. Şükür 3 saatten sonra doktorun yanına varabildik ama ağlamasından muane edemeden geri döndük. Of of..
Canım abur cubur dan kastim meyve suyu, bisküvi türü şeylerdi. Benim çocuklarım onları yer yolda. Yemek yiyince kusuyorlar. Oyuncakla oynamayı sevmezler yolda. Ayrıca mola verip zorlada olsa bir kaç birşey yediriyorum. Ayrıca yazın özellikle gece çıkın yola gündüz sıcakta mahvolursunuz.Kızım 18 aylık,3. Ayından beri sayısız tatile gitmişizdir. Hiçte pişman olmadım. Arabada bebek şarkıları ve oyuncakla oyalanıyor. Abur cubur fikri hiç hoş değil.. biz tatil olmazsa bunalıyoruz,tatile giden yoldaki hiçbişeyi zorluk olarak kabul etmiyoruz:)
Çocuklar sever arabayı aslında.kızım iki yaşındayken 7 saatlik bi yere düğüne gittik Aydın'a.o kadar sıcaktı ki.çok zorlanmıştık.normalde arabayı sever uyurdu.ama sıcaktan uyuyamamıştı.şimdi kızım 6 yaşında oğlum var 1 yaşında.hiç düşünmüyorum tatili.oğlum çok küçük akşam en geç 8 de uykusu geliyo.uyumasa durmaz ağlar huysuzlanır.tatil yerlerinde de asıl gece geçiliyor.sıcaktan gündüz zaten çıkılmaz.onun için hiç paramla rezil olmak istemiyorum.Zaten kızım tatlı abur çubur yemiyor çok şükür. İnş. Korktuğum kadar kötü olmaz ama dün araçla 1 saatlik yolu ağlaya ağlaya geçirdik
Biz gece çıkıyoruz 3-4 gibi,sabah gideceğimiz yerde oluyoruz. O arada uyuyor zaten bizimki. Uyandıkça mama yediriyorum.. herkesin yöntemi farklı tabi. Ben paketli gıdaya kesinlikle karşıyım :)Canım abur cubur dan kastim meyve suyu, bisküvi türü şeylerdi. Benim çocuklarım onları yer yolda. Yemek yiyince kusuyorlar. Oyuncakla oynamayı sevmezler yolda. Ayrıca mola verip zorlada olsa bir kaç birşey yediriyorum. Ayrıca yazın özellikle gece çıkın yola gündüz sıcakta mahvolursunuz.
Sevmekle alakalı kesinlikle.. yolculuğa bayılırım.. tatile gidecek olma düşüncesi bile canlandırıyor bizi.Sanırım yolu ben sevmiyorum çocuğu bahane ediyorum. Evlendiğmizde balayına gittik yolda eşim pişman olmuştu gittiğimize. Napıyım böyle terlik pijama hep otursam tatil i pek sevmiyorum. Bana eziyet geliyo
Ya işte tam orda biz devreye girmeliyiz çocuk milleti bi alıştı mı ömrü billah iflah olmaz , yolculukta midelerini bozabilir hele bu sıcakta :)Bizimkiler ona kanmiyor ondan dedim. Dediklerin de doğru.
Haklısın canım ama zaten öyle fazla birşey yemiyorlar. Meyve suyu, bisküvi oda bir paket ancak gece yolculuğunda uyur zaten. Bugün bı gelirken gündüz geldik oda pişman olduk. Çok sıcaktı.Ya işte tam orda biz devreye girmeliyiz çocuk milleti bi alıştı mı ömrü billah iflah olmaz , yolculukta midelerini bozabilir hele bu sıcakta :)
Mustela 50 faktor gunes kremini tek gecerim. Harika bisey, gonul rahatligiyla kullanin. Biz ilk tatilimize kizim 6 aylikken gitmistik. Park yatagimizi falan da goturmustuk. Vallahi bu sicaklarda en kotu tatil bile iyidir. İyi tatillerKızlar doğru yere mi konu açtım bilmiyorum kusura bakmayın.
Önümüzde ki aya tatile gidecez. Ama bebeğim çok küçük 15 aylık kızım var. Gideceğimiz yer 12 saat araçla gidicez. Ne gibi sıkıntılar olur. Ben hiç gitmek istemiyorum. Çünkü kızım çok huysuz uyku problemi var kendi beşiğinden başka biryerde uyutamıyorum . Uyum sağlayamaz rezil olur tatil diye korkuyorum. Ama eşim ısrarla gitmek istiyo. İşlerden çok bunaldığını söylüyor.
Birde güneş kremi bebekler için zararlı deniliyor. Bugün sebamed 50 faktör bebekler için olanı aldım ama sürmekte tereddüt ettim internette bir sürü zarar yazıyor. Ne kadar doğru acaba bilemedim.
Bu de dert mi demeyin bir aydır kafamı yedi bu konu. Şimdiden teşekkürler okuyanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?