• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil

Ağlar sıkılır bu doğru da onu eylemek de sizin başarınız

Her sıkıldığında sihirbaz günü çantadan değişik bir şey bulmalısınız

Bir kitap bir cd bir resim bir miniş

Her an farklı şeyler

Serin yiyecekler alın yanınıza hayta araba dolabı

Salatalık domates meyve

Sıkıldıkça verin eline

Yanınıza bolca sevdiği yiyecekler alın biz makarna vs pişirir koyardık

Büyüdükçe de zor zira o Zaman anne de sabırsız oluyor aç bir şey oku vs diyorsun
Arabada dolap var Şükür. Meyve yemeyi seviyo bi de yemek yemeye bayılıyo sanırım bu oyalayıcı olur sağolun içim rahatladı biraz olsun

Abur cubur önerisi vardı mesajlarda onun için yazdım onu. Bazen kısa mesafede kudurabiliyor çocuk,bazendr uzun yolda arabada var mı yok mu belli olmuyor.. gece çıkın yola,sbaaha kadar uyur zaten. Araba sesi ve sarsıntı uykusunu getirir zaten. Korkmayın,alıştırın arabaya.
Sanırım yolu ben sevmiyorum çocuğu bahane ediyorum. Evlendiğmizde balayına gittik yolda eşim pişman olmuştu gittiğimize. Napıyım böyle terlik pijama hep otursam tatil i pek sevmiyorum. Bana eziyet geliyo

Gerçekten içim karardı bi defa ankaraya doktor kontrolü için götürdüm. Yolda rezillik diz boyu. Şükür 3 saatten sonra doktorun yanına varabildik ama ağlamasından muane edemeden geri döndük. Of of..
Aynn canım çok felaket oluyor çocukla tatil. Yabancıların çocuklarınin giki dahi çıkmıyor. Bizim bu türk çocukları neden huysuz anlamadım ya. Oğlum 2 yaşında 45 yaşına gelene kadar tatil düşünmüyorum artık. Büyük oğlumun zararı hiç olmadı ama ufak mahvetti. Gerçi çocuktan çocuğa değişiyor büyük oğlum hep uysaldi tabi gezide sadece normal tam tersiler ama ufak gezmeyi hiç sevmiyor eve geldim rahatladım. Konya'dan geciyorduk Mevlana ya gidelim dedik, kapısının önüne kadar gidip içeri girmeden geldik. Kendini yerlere attı

Kızım 18 aylık,3. Ayından beri sayısız tatile gitmişizdir. Hiçte pişman olmadım. Arabada bebek şarkıları ve oyuncakla oyalanıyor. Abur cubur fikri hiç hoş değil.. biz tatil olmazsa bunalıyoruz,tatile giden yoldaki hiçbişeyi zorluk olarak kabul etmiyoruz:)
Canım abur cubur dan kastim meyve suyu, bisküvi türü şeylerdi. Benim çocuklarım onları yer yolda. Yemek yiyince kusuyorlar. Oyuncakla oynamayı sevmezler yolda. Ayrıca mola verip zorlada olsa bir kaç birşey yediriyorum. Ayrıca yazın özellikle gece çıkın yola gündüz sıcakta mahvolursunuz.

Gunes kremini dogal olanlardan alacaksiniz trukid gibi
Havuza sokmayin kesinlikle , inin deniz kenarina hem kumlarda oynasin hemde denize girsin , otel havuzuna ben bile girmiyorum bir yetiskin olarak
Rahat olun rahat olursaniz gayet guzel gecirirsiniz tatilinizi
Ben oglum 7 aylikken ciktim ilk tatile ve yanlizdim , 6 sene boyunca da her yaz ben ve oglum tatil yaptik , hic sorun hastalik vs yasamadim
Biraz dikkat ederseniz gayet keyifli gecer tatiliniz

Çok yorulduklarından uyuyorlar merak etme yerini yadirgamaz
Yolda Yicek icicek bulundurduk döke saça arabada yedi oyaladi
Oyuncaklar aldım yeni hiç görmediği
Tableti aldım içine çizgi filmler yükledim verdim eline
Ayakkabısını çıkardım tek atletle oturttum boyun yastığı aldım rahat etti
Çocuk şarkıları çaldık hep
Sık mola verdik

Güneş kremi aldım ama hiç surmedim tenteli simit aldım 20 dk güneş altında kaldı hep şezlong da yanimda yerde kumda oynadı şemsiye altında şapkası gözlüğü vardı hep

Geçen sene 1.5 yaşında olan kızım la apar topar donmustuk hasta olmuştu ateş kusma ishal sabaha kadar gecmeyince burnumuzdan geldi .haftaya gidiyoruz inşallah ama suan hasta .gece yolculuğu yapcaz.ama kara kara düşünüyorum ne yapcaz diye .dikkat ediyorum mayosu islaninca hemej degistiriyorum, terledikce degistiyorum, havuza ben bile girmiyorum deniz i de geçen sene sevmedim kumda oynadı sadece çocuk ama rezil halde döndük. Daha tecrübeli aileler bu çocuklara ne yapmali da tatil hastalıkla gecmemeli, resmen internetten bunu arastiriyordum. .konu sahibi arkadaşım 12 saat yolculuğu bende sevmem çocukla beraber o yüzden bişey diyemicem yakın beldeler i dusundunuzmu bilemiyorum. Kış boyu beklediğimiz deniz güneş tatillerimiz çok güzel eğlenceli geçsin inşallah

Zaten kızım tatlı abur çubur yemiyor çok şükür. İnş. Korktuğum kadar kötü olmaz ama dün araçla 1 saatlik yolu ağlaya ağlaya geçirdik
Çocuklar sever arabayı aslında.kızım iki yaşındayken 7 saatlik bi yere düğüne gittik Aydın'a.o kadar sıcaktı ki.çok zorlanmıştık.normalde arabayı sever uyurdu.ama sıcaktan uyuyamamıştı.şimdi kızım 6 yaşında oğlum var 1 yaşında.hiç düşünmüyorum tatili.oğlum çok küçük akşam en geç 8 de uykusu geliyo.uyumasa durmaz ağlar huysuzlanır.tatil yerlerinde de asıl gece geçiliyor.sıcaktan gündüz zaten çıkılmaz.onun için hiç paramla rezil olmak istemiyorum.

konu sahibesi ben nedem uç çcoukla 2000 km yol 18 saat de gemi yolculugu beni bekliyir 3 gun sonra
ben çocuklara sarki soylerim, bilmece sorarim uyudurrum biseyler, kalem verrim kagit vs herseyi yanimda hazir tutarim

senden rica ediyorum lutfen çocugunu koltugundan çikarma, sene arkaya otur yanina ne istiyorsa ver ama kucagina almadan
abur cuburda abartmadan kullanabilirsin,normalde sayili verrim çocugun eline abur cuburu ama o yolda arabada çogu sey serbest, unutmadan sakiz alam bari insallah arabaya yapisturmazlar :)

tatil için bi onem yok maaleef bende gidip gorucem nasil oluyiormus :)

Canım abur cubur dan kastim meyve suyu, bisküvi türü şeylerdi. Benim çocuklarım onları yer yolda. Yemek yiyince kusuyorlar. Oyuncakla oynamayı sevmezler yolda. Ayrıca mola verip zorlada olsa bir kaç birşey yediriyorum. Ayrıca yazın özellikle gece çıkın yola gündüz sıcakta mahvolursunuz.
Biz gece çıkıyoruz 3-4 gibi,sabah gideceğimiz yerde oluyoruz. O arada uyuyor zaten bizimki. Uyandıkça mama yediriyorum.. herkesin yöntemi farklı tabi. Ben paketli gıdaya kesinlikle karşıyım :)

Sanırım yolu ben sevmiyorum çocuğu bahane ediyorum. Evlendiğmizde balayına gittik yolda eşim pişman olmuştu gittiğimize. Napıyım böyle terlik pijama hep otursam tatil i pek sevmiyorum. Bana eziyet geliyo
Sevmekle alakalı kesinlikle.. yolculuğa bayılırım.. tatile gidecek olma düşüncesi bile canlandırıyor bizi.

Ya işte tam orda biz devreye girmeliyiz çocuk milleti bi alıştı mı ömrü billah iflah olmaz , yolculukta midelerini bozabilir hele bu sıcakta :)
Haklısın canım ama zaten öyle fazla birşey yemiyorlar. Meyve suyu, bisküvi oda bir paket ancak gece yolculuğunda uyur zaten. Bugün bı gelirken gündüz geldik oda pişman olduk. Çok sıcaktı.

İnsanlar küçücük çocuklarla ülkemize nerelerden tatile geliyor siz de fark etmişsinizdir. Biz abartıyoruz bence. Lazım olan şeyleri yanınıza alın ve eğlencenize bakın. Hasta falan olursa doktora götürün ve o zaman düşünün bunu. Kızım 6 yaşında biz de her sene götürürüz çok seviyor çünkü. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.

Hatta geçen sene iki çocukla gelen bir aile gördüm. Yan şezlongta yatıyorlar anneleri yok yanlarında baba dedi hadi uyku zamanı..biraz konuştu onlarla sonra tamam sustuk dedi eliyle de sus işareti yaptı. İki çocuk da uyudu. Küçüğü iki yaşından azdı. Şok oldum özellikle yapan baba olduğu için. Yabancıydı onlar. Biz de çocuğum yatak yadırgar kafasındayız hala...kusura bakmayın ama bir yerde yanlış yapıyoruz bence.

Kızlar doğru yere mi konu açtım bilmiyorum kusura bakmayın.

Önümüzde ki aya tatile gidecez. Ama bebeğim çok küçük 15 aylık kızım var. Gideceğimiz yer 12 saat araçla gidicez. Ne gibi sıkıntılar olur. Ben hiç gitmek istemiyorum. Çünkü kızım çok huysuz uyku problemi var kendi beşiğinden başka biryerde uyutamıyorum . Uyum sağlayamaz rezil olur tatil diye korkuyorum. Ama eşim ısrarla gitmek istiyo. İşlerden çok bunaldığını söylüyor.

Birde güneş kremi bebekler için zararlı deniliyor. Bugün sebamed 50 faktör bebekler için olanı aldım ama sürmekte tereddüt ettim internette bir sürü zarar yazıyor. Ne kadar doğru acaba bilemedim.

Bu de dert mi demeyin bir aydır kafamı yedi bu konu. Şimdiden teşekkürler okuyanlara..
Mustela 50 faktor gunes kremini tek gecerim. Harika bisey, gonul rahatligiyla kullanin. Biz ilk tatilimize kizim 6 aylikken gitmistik. Park yatagimizi falan da goturmustuk. Vallahi bu sicaklarda en kotu tatil bile iyidir. İyi tatiller ;)

Back
X