Tatil ve ek gıda neler yapabilirim

Pisipatisii

Herkes kendi kişisel komasında.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
726
913
28
Annelerr 9 aylık bir bebişim var. Evimizden ilk kez uzaklaşarak mini bir tatil yapacağız ve İki gün evde olmayacağız.
Bungalov tarzı bir yer olduğu için içinde sanırım mutfak yok.
Emzirmeye de devam ediyorum ama yanıma neler alabilirim besin olarak onun yiyebileceği.
Mesela aklıma muz geliyor. Yoğurt alacağım.
Bir kaç çeşit sebze meyve haşlasam kavanozlara. Bozulma ihtimali olur mu.
Farklı bir fikri olan var mı tecrübesi olanlar yardım edebilir mi

Annelerr 9 aylık bir bebişim var. Evimizden ilk kez uzaklaşarak mini bir tatil yapacağız ve İki gün evde olmayacağız.
Bungalov tarzı bir yer olduğu için içinde sanırım mutfak yok.
Emzirmeye de devam ediyorum ama yanıma neler alabilirim besin olarak onun yiyebileceği.
Mesela aklıma muz geliyor. Yoğurt alacağım.
Bir kaç çeşit sebze meyve haşlasam kavanozlara. Bozulma ihtimali olur mu.
Farklı bir fikri olan var mı tecrübesi olanlar yardım edebilir mi
9 aylıkken biraz zor cidden. Ilk gun icin termosa yaniniza alabilirsiniz. 5 tahilli kasik mamalar iyi olabilir. Su ve meyve ile karistirip verebilirsiniz. Hic kendim kavanoz mama yapmadim. Pek tercih edilmese de 1-2 gunluk hazir kavanoz mamalardan alabilirsiniz. Orasi hijyenikse haşlanmış sebze hazirlamalarini rica edebilirsiniz. Belki posete tek pisirimlik pirinc, bulgur koyup orada sebze ile pisirmelerini rica edebilirsiniz. Gerekirse minik celik tencerenizi de götürün.

9 aylıkken biraz zor cidden. Ilk gun icin termosa yaniniza alabilirsiniz. 5 tahilli kasik mamalar iyi olabilir. Su ve meyve ile karistirip verebilirsiniz. Hic kendim kavanoz mama yapmadim. Pek tercih edilmese de 1-2 gunluk hazir kavanoz mamalardan alabilirsiniz. Orasi hijyenikse haşlanmış sebze hazirlamalarini rica edebilirsiniz. Belki posete tek pisirimlik pirinc, bulgur koyup orada sebze ile pisirmelerini rica edebilirsiniz. Gerekirse minik celik tencerenizi de götürün.
Dışarı çıkarken falan kendim yapıyorum ben normalde kavanoz mama. Evde haşlayıp termosa koysam sorun olur mu acaba kafam karışık. Hava sıcak değil nasılsa diye düşünüyorum. Tenceremizi götürmek iyi fikir teşekkür ederim 🫶🏻🎀

Dışarı çıkarken falan kendim yapıyorum ben normalde kavanoz mama. Evde haşlayıp termosa koysam sorun olur mu acaba kafam karışık. Hava sıcak değil nasılsa diye düşünüyorum. Tenceremizi götürmek iyi fikir teşekkür ederim 🫶🏻🎀
Haslanmis sebzelerin cok fazla disarida kalmasi onerilmiyor, haslanmis sebzelerin konservesi bana riskli geldi. Onun yerine hazir konserveler en azindan riski olmaz bir iki gunluk dogalliktan feragat olur. Termosa belki oglen ogununu koyabilirsiniz. Bu arada tarhana geldi aklima. Tarhananizi yaniniza alsaniz belki pisirebilirler. Cok basit zaten. Elektrikli ocsk gotururseniz siz de odada pisiririsiniz😁Iyi tatiller☺️

Ay evet haklısınız. Organik toz Çorba karışımları var onlardan da alacağım yanıma. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 😂 mutlu seneler şimdiden 💖✨

Iki gunden bi şey olmaz kavanoz mamalardan al gitsin. Zaten ne kadar yiyolar. 🤪 hippde çok çeşit var.

Iki gunden bi şey olmaz kavanoz mamalardan al gitsin. Zaten ne kadar yiyolar. 🤪 hippde çok çeşit var.
Aynen ya çok şey etmemem lazım galiba 😂 çorbayla kavanoz mama alayım en iyisi dediğin gibi. Hipp'in içeriği nasıl organik mi hiç almadım daha önce

X