• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil sorunsalı

eşiniz onların yanında iyi hissedecekse zorla yanınızda tutmanız bir işe yaramaz. sizin de huzurunuzu kaçırır. çalışan insansınız, tatile ihtiyacınız var sonuçta. gidin kendiniz tatile. sizin yanınızda olmak isterse gelir.

bence tehdit falan etmeyin. tatile keyfince gitmek için niye üzesiniz, üzülesiniz. yapın bir program, adamla uğraşmayın, zorla güzellik olmaz ki.

bence tehdit falan etmeyin. tatile keyfince gitmek için niye üzesiniz, üzülesiniz. yapın bir program, adamla uğraşmayın, zorla güzellik olmaz ki.
haklısınız ben eşimin ne para nede aile bağlarını çözemem ne kendimi üzeyimki..kafayada takmak istemiyorum..çok tatil yapmak isterse gidelim illa derse ki ailesi olmadan bende takılır koluna giderim..yok aynı sekilde hesaba kitaba başlarsada kırmadan :aşkım seneye durumumuz daha iyi olur o zaman birlikte yaparız inş.. derim gecerim..eyvahedigeldismile

Pardon ama 2 kşilik tatil 2000 liraya mal oluyor ve buna eşiniz çok para gözüyle bakıyorsa, cümbür cemaat sülalecek gidilecek olan tatil kaça patlar haberi var mı eşinizin...
Bence sorun eşinizin cimriliği yada 2000 lirayı çok görmesi değil. Mesele ailesiyle kabile halinde bir tatil yapmak istemesi....

anne para bahane..
amac sızı aılesı ıle ıc ıce yapmak..
esınız parayı tek basına kazanmıyo sızde calısıyo ısenız tek gtme ıstegınıze saygı duyması gerekır ama tahmınımce annesı aılesı ıle sızı bır araya getırmek .

siznle başbaşa 2000 lira harcamaya çok ama aileye geldim mi savur paraları ohh ne alaa....
ailenle karadeniz turu yaparsak ne kadara mal olacak diye bir sorun.
belki farkında değildir. yada kusura bakmayın ama dengesiz.

maddi sıkıntınız yok maaşlar iyi o zaman 2000 lira bi tatil için hiçte pahalı değil eşinizin amacı belki sizi ailesiyle barıştırmaya çalışmaktır o yüzden böyle planlar yapıyordur ya da hakkaten çok cimsi olduğu için toplu olarak gidersek herşeyi ortak öderiz daha ucuza gelir die düşünüyordur:)

eşiniz cimri olduğu çok açık
ama parası olan genbelde cimri olurmuş
biraz benim eşimede bnenziyor eşiniz ne yalan söylüyeyim
Bende senin gibi varlık içinde yokluk yaşıyorum canım
birde annesis duramıyorlar ya koskoca adamlar
pes pes pesss

eşi varken anne aileyle tatilde nedemek ya yatıp kalkıp kocama şükredeyim ben
ahh keşke bende çalışsam özellikle eşi çalışan adamlrın para derdine düşmeleri çok ayıp tatillini yapmak senin en doğal hakkın

siz de alın çocuğunuzu kendiniz gidin,o da ailesiyle madem herkes seçimlerine göre plan yapıyor..tatilin mantığı kafa dinlemek keyif yapmaktır.kabile halinde gidince gürültü,patırtı hiç eksik olmaz.

Eşiniz hiçte cimri değil.
Parayı bahane ediyor sizde ona ''eee cümbür cemaat tatile çıkınca kaç para harcayacağını düşünüyıorsun''demiyor musunuz?

Ayrıcada diyelim ki ailesi ile tatile çıkıldığında eşiniz elini cebine atmayacak(varsayım sadece);
Yine de baş başa tatil yapmanın keyfi nerde bu nerdde.
Koloni halinde tatil mi olur?Üstelik küsüm diyorsunuz,çook saçma ve bencilce.

Aile ile tatil yapmak çok anlamsız insan eşi ile başbaşa olmak istiyor ama malesef olmuyor değil mi bu erkekler anlaşılmaz yaratık oluyorlar bazen bnm ki bana tatili yasakladı :)))) Niemi onunla ailesine gitmedim diye :)))))))Çok ta önemli ya yasak koydukça ilesine onun memleketine o bana 5 sene yasak koydu ben 10 sene gitmyeceğim ...

Back