• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil sorunsalı

jalesel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
456
3
296
43
Siirt
her yıl tatilimiz sorun olur bu yılda olucak gibi..eşim temmuz sonunda belçikaya gidecek 3 yıllığına bende 3 ay sonra gıdecegım yanına..yanı birbirimizi üç ay gormeyecegız ve tatıl yapma imkanımız yok gıdınce de..cok sukur maddı olarakda bı sıkıntımız yok ikimizinde işide maaşıda cok ıyı..ama eşim tatile gidersek cok harcarız 2000 lıramız gıder soyle olur boyle olur. kafamçokkarıştı.annemler olmadan ben huzursuz olurum falan demelere basladı beyfendı laelaelaelaelae ailesinide alıp karadenız turu yapmak istıyormus ustelık gorumcemlerı falanda almakmıs nıyetı bende ailesiyle kusum ben uzak durmak istedikce esim yaklastırmak istıyor..ne yapacagımı sasırdım..eşimle tatıle gıtsem hersey hesap kıtap olacak varken doru duzgun tatıl yapamıcaz.heryıl aynı seylerı yasamaktan tatıllerı zulum olarak gormeye karar verdim..of ya ben mı cok savurganım..o mu cok cimri anlamadım gıttı..senağlama
.

Ben onun cimri olduğunu düşünüyorum..
1 haftalık düzgün bir yerde 2 kişilik tatil için 2000 tl. çok fazla değil bence.

Şu ailelerle tatil yapmaktan nasıl bir keyif alınır hiç anlamıyorum...akannehir

eşimin parası cok kıymetlıdır ..ailesi de.. ailesiyle tatıl yapmak için minibus falan kıralayacakmıs..eşi olarak bana boyle tatıl planları yapmıyorda..gorumcemin kocası onu goturmezmıs oda bizimle gelebilirmiş..izin versem kabile halinde yasayacagım ..

baş başa tatil yapmak varken ne gerek var yani...
2000 çok para değilki koca bi kışın yorgunluğuna değer bence ....

eşimin parası cok kıymetlıdır ..ailesi de.. ailesiyle tatıl yapmak için minibus falan kıralayacakmıs..eşi olarak bana boyle tatıl planları yapmıyorda..gorumcemin kocası onu goturmezmıs oda bizimle gelebilirmiş..izin versem kabile halinde yasayacagım ..

valla allah yardımcın olsun hiç çekemezdim ben olsam..

sizinle 2000 lira harcamak zor geliyorda kocasız görümceyle anneyle babayla daha fazla harcamak işine mi geliyor

ne demek annem olmadan rahat edemem
neden evlenmiş eşiniz:olmaz:

eşinin tatil anlayışı ; erkekler mangal başında demlenirken kadınlar domates soyup sofra hazırlar gibi heralde. sonra hep beraber bulaşığa geçersiniz görümcen ve sen ay korkuç.

valla 2000 liranın tatil için çok olup olmadığı çok göreceli bi kavram ama anladığım kadarıyla sizin için çok değil maddi sorunumuz yok, maaşlarımız güzel diyosun
ben eşinin annem olmadan huzurlu olmam lafına takıldım, ne yani eşiyle başbaşa tatile gidiyo diye annesi yanında yok diye neden huzursuz olsun ki bi insan
bana eşin ailesinin lafından sözünden korkuyor gibi geldi, onlara bi tatil sözü verdiyse senden haberiz, tatil parasınıda bunun için düşündüyse, eee sıkışmış kalmıştır, tabii bu benim tahminim

Maddi olarak sıkıntınız yokmuş.
Sizinle başbaşa gidince daha mı çok harcıyorsunuz.
Bütün sülale karadeniz turu yapınca, indirim mi oluyormuş.
Annemdem ayrılamam kısmı işin en ilginç tarafı.
Koskoca evli adam, annesiz biryere gidemiyor heralde.
ınsan karı-koca hiç mi başbaşa tatile çıkmak istemez.
Hadi diyelim ki maddiatla alakalı bir durum var,
o zaman en iyisi biryere gitmeyin, ailesiyle de gitmesin.
Eşinizin canı ailesiyle tatil yapmak istiyor belli ki.
Maddiatta işin bahanesi olmuş, ki zaten durumunuz yerindeymiş.

iyi kazanıyorsanız bırakın gitsin ailesiyle, siz de kendinize yapın bir program. güzel bir yerde kafa dinleyin. ailesinin kim olduğunu o bilmiyorsa siz mi eğiteceksiniz, ömrünüz geçiyor, zaman durmuyor ki yerinde..

Tamam aile ile de çıkılır ama insanın eşi ile de yanlız tatile çıkmaya ihtiyacı oluyor. Zor bir durum

hey allahım yaa, kusura bakmada kocanda tam sopalıkmış:oklava:

annesi olmadan huzursuz olurmuş... sende anneni çağır o zaman madem toplu tatil var..

ben tatile tek başıma gidiyorum o zaman de de içi içini yesinkaydirigubbakcemile3

kardeşimin mersinde deniz kenarında havuzlu bi sitede evi var öğrencı orda ..eşim belçikaya gıdınce kızımla gider kafamı dınlerım..eşimde tatıle gıtmedığimiz parasıyla mutlu mesut yasar..sımsıkı sarılıp yatsın paracıklarına...

eşim 8 yıl calışıp bakmıs ailesine bekarken ..hala da onlardan sorumlu hıssedıyor kendını..

eşim 8 yıl calışıp bakmıs ailesine bekarken ..hala da onlardan sorumlu hıssedıyor kendını..

birincil ailesi kim, onun bocalmasını yaşıyor herhalde

halada aşamadıysa allah kolaylık versin sana

annem olmadan tatilde huzurlu olamam gerçekten içinde çok şey barındıran bi laf

allahtan başka ülkedesiniz

eşim şuan çalışmadığı hlde biz bile 3 hafta deli gibi tatil yapacağız, tatil lüks değil ihtiyaç bence, 2000 liraya bir hafta tatil buluyorsa eşiniz öpsünde başına koysun, btün sene çalış çalış 2000 lirayı vereme, diretin bence arkadaşlarınızla yada kardeşinizle gidecekmiş gibi tehdit edin

Back