Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çok pahalı olmayan izmir alaçatı da yada çeşme de tatil yapabileceğimiz otel öneriniz var mıdır?
Çeşme ya da alaçatıda pahalı olmayan otel yoktur. Genelde değmeyecek yerlere fahiş rakamlar ödenir. Ne çeşmede ne alaçatıda ağız tadıyla denize girilecek yer de yoktur. Bilmemkaç km uzaktaki beach clublara minnoş minnoş paralar bayılarak girersiniz.
Çeşmenin ya da alaçatının ne tarihi ne doğal bir güzelliği yok. Magazin programlarından özenip özenip geliyor millet. Mafyası esnafı da kullanıyor bir güzel. Çok merak ediyorsanız buyrun gelin tabi ama tatil yapılacak çok daha güzel yerler var.
biz de özendik
bir bayram geldik
daha doğrusu başka yere gidecektik de oraya kaldık
denize girecek yeri yok çarşısında bir şey yok
ama tatilciler ilginç
şehirdekinden daha kasık kıyafetler ile tatil yerinde yürümeye çalışıyor
fiyatlar fahiş
mesela biz foça ya gittik orada da çok denize girilecek plaj vs yok ama benim daha hoşuma gitti
maddi olarak da oralardan çok daha ucuz tabii
Foça da bir gün çeşme gibi olacak diye çok korkuyorum. Çünkü bundan 10-12 sene önce çeşme de foça gibiydi.
Bu arada foçada denize girecek çok güzel yerler var ama bilmek lazım.
öyle tabii
bir de biz arabasız ve yanımızda 4 yaşında çocukla 3 geceliğine gittik
ama hala burnumda tüter çok memnun kalmıştım
Haberim olsaydı güzel koylar önerirdim. Minibüsle de gidilebilecek şekilde.
Orda da beachler var ama daha normal fiyatlı, daha sevimli, insan profili daha düzgün.
Ben de bir konu açıp, Kaş-Kalkan' da mı otel sorsam. Şöyle hem Kaputaş plajına en azından bir dolmuşluk mesafe olsun, hem Kaş'ın güzel denizine yakın olsun. Hiç gitmedim oraya ama çok istiyorum. Gören bilen bana bir ulaşsın a dostlar. :)
Bir bakayım. Kaç yıldır istiyorum, inşallah şimdi nasip olur artık. Bizimkileri Antalya'ya gitmeye bir türlü ikna edemiyorum da... Tesekkürler :)Kaşta kalacaksan merkezde bir pansiyonda kal derim. Yarımadada çok otel var, çoğu da güzel ama merkezin hareketi, keyfi bir başka. Merkezden kaputaşa çok rahat gidersin, denize her yerden girersin zaten.
Geceleri çok güzeldir kaşın. Bir de dalış turları.
Bir bakayım. Kaç yıldır istiyorum, inşallah şimdi nasip olur artık. Bizimkileri Antalya'ya gitmeye bir türlü ikna edemiyorum da... Tesekkürler :)
Ben de bir konu açıp, Kaş-Kalkan' da mı otel sorsam. Şöyle hem Kaputaş plajına en azından bir dolmuşluk mesafe olsun, hem Kaş'ın güzel denizine yakın olsun. Hiç gitmedim oraya ama çok istiyorum. Gören bilen bana bir ulaşsın a dostlar. :)
Ama yine uzak ve sıcak ya, ondan annem hiç sevmiyor Antalya ve çevresini. İndir bindir Kuşadası' na gitsin o. 4 yıl önce bir Ağustos ayında ikna miknayla Alanya'ya götürdüm, hepten tövbe etti, hahah :)Kaş antalya sayılmaz ama bence. Çok farklı antalyadan.
Ama yine uzak ve sıcak ya, ondan annem hiç sevmiyor Antalya ve çevresini. İndir bindir Kuşadası' na gitsin o. 4 yıl önce bir Ağustos ayında ikna miknayla Alanya'ya götürdüm, hepten tövbe etti, hahah :)
Bence yanlış zamanda gitmiştik, sorun bu. Kleopatra plajına gitmiştik. Boğucu havası dışında benim bi şikayetim olmamıştı aslında. Ama şansımıza o yıl denize lağım mı dökülmüş yoksa gemi bir şey mi sızdırmış ne, deniz suyu biraz kirlenmiş ve kokmuştu tam bizim gittiğimiz dönem. Oradan adını "lağımlı, pis su" diye çıkardı. Güzelim plaj bizim evde damgalı. Şimdi nasıl Kaş'a ikna ederim bilmem.Alanya çok yanlış bir tercih olmuş ama yaa, haklı kadın...