Tatil öneriniz nedir??

O işletmeciler Allah'ın denizine girişte para istemiyor mu, ölür müsün öldürür müsün... zaten tıkamışlar plajın önünü, zor aralık bulup da denize iniyorsun. O Baba Reşat kafesinin önündeki şezlongçu eşkiyalara dikkat etsin herkes bence. İsim de vereyim de görürlerse utanırlar belki.

Kaş görülmeli ama yaa. Denizi cidden çok temiz. Bir de çok enteresan bir şekilde otellerde iki havuz var. Biri normal klorlu havuz suyu diğeri deniz suyu havuzu. Çok hoşuma gitmişti benim.

Kas merkezde habesos otel, daha uygun derseniz maki oteli tavsiye ederim. Yarimadada daha luks butik oteller var ama Kaş in atmosferi yok orda :) kumsal takintim yok platformdan denize girerim derseniz de cinarlar beach bir numaradir :)

Didime dikiliye hatta tekirdağ şarköye git daha iyi

Şehir içinde denize sıfır pansiyon ve oteller var

Merdiven ile giriliyor ama güzel

Küçükçe bir yer akşam çıkar her yerini dolanırsın

Kaputaş a kaş tan da kalkan da da dolmuş ile gider yine aynı dönersin

Ama bize kaputaş bïr kez yetti mesela her gün gitmeye değmez gibi

S sevde

Dediğin yere bir bakayım. Ya güzel bi yer olsında illa çeşme diye bi takıntım yok

Çeşme alaçatı çooook güzeldir. Plajları da şahanedir. Aya yorgi koyu çok iyi bir koydur ama ne yazıklı beachler yüzünden ücretli. Ilıca plajı bence dünyadaki en güzel plajlardan biri ve ücretsiz. Alaçatıdaki deniz de hep çarşaf gibidir ama suyu buz gibidir. Otel konusunda da bookingden destek almanızı öneririm.

Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesi uyarı almaktadır.

Lütfen konuları uygun bölümlere açınız.

Bu konu Tatil Öneri ve Paylaşım Alanı bölümüne açılmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…