• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil mevzumuz ve fikir ayrılığımız

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.181
91.162
1.123
Merhaba hatunlar.
Bayram tatili ile birlikte tatil sezonunu açıp bayram dahil 17 günlük bir tatil serüvenimiz başlayacak gibi, gibi diyorum çünkü eşimle anlaşamıyoruz ve caydı cayacak gibi bu plandan
Sebebine gelecek olursam.
Önce İzmir'den başlayıp ailesinin yanında 2 gün kaldıktan sonra kendince çizdigi bir güzergah var bana nereye gidelim diye sorulmadı yalnız !
Efendimizin kafasında Bodrum, Marmaris, Fethiye,Antalya ve Nevşehir var.
Her birinde 3'er günlük olacak şekilde otelleri belirleyip listeyi önüme koydu.
Tamam iyi güzel her şey hoş ama ben diyorum ki böyle gezerek aşırı yorulmaz mıyız kızlar ?
Tatil bana göre kafa dinlemek demek ama eşim ise tam tersim eglenceyi seviyor ve daha fazla hareketten hoşlanıyor bir nevi gezme tutkusu olan bir adam.
7 tane otel belirlemiş kiminde 2 gece kiminde 3 gece şeklinde ama ben gerçekten çok gereksiz buldum bu tutumunu.
En az 2 şehir gezersin 16 günün tamamını yollarda harcamadan haksız mıyım ? saatlik bile olsa gittigin yerler yine bana göre ciddi yorucu geliyor.

Olmaz ! dedim ve çocugun da bu yolculuk esnasında tamam tatil fikri ona ne kadar güzel gelsede yorucu olacagından bahsettim ama yine de madem öyle gitmeyiz deyip kestirip atıyor.

Bütçeyide fazla kasmamamız gerektigini anlattım çünkü dişlerimi yaptırıyorum ve ciddi derecede açıldık bu ay ama yine de ben heves ettim ne var bunda deyip aynı fikri savunmaya geçiyor. Bu arada bütçeyi gerçekten ciddi zorlayacagız kızlar nereden baksanız 4 ay demek bu.

Bana dediği şey 2 otelde de kalsan ödeyecegin şey aşagı yukarı bu fiyat deyip keyfin bilire getiriyor olayı iyice.

Her sene tatil yapan bir aile degiliz biz, işleri yaz ayında yogun geçiyor o sebeble fırsat bu fırsat mı demek lazım ?
Kafam gerçekten karışık bana bu gece düşün taşın sabaha kararını ver diyor.

Peki sizce ?

ben gidip bir yerde 1 hafta kalmalı tatillerden çok sıkılıyorum. hiçbir şey yapmadan vakit geçiyor

ama bir keresinde karadeniz turu yapmıştık ve arabaya binmekten illallah etmiştim, hiç aynı şehirde 2 gece konakladığımız olmamıştı. 1 gece kalıp sonra şehir değiştiriyorduk

siz bir otelde 2-3 gece konaklayacaksanız çok yormaz gibime geliyor

ama çocuk demişsiniz. çocuk kaç yaşında? o yollardan sıkılabilir

Merhaba hatunlar.
Bayram tatili ile birlikte tatil sezonunu açıp bayram dahil 17 günlük bir tatil serüvenimiz başlayacak gibi, gibi diyorum çünkü eşimle anlaşamıyoruz ve caydı cayacak gibi bu plandan
Sebebine gelecek olursam.
Önce İzmir'den başlayıp ailesinin yanında 2 gün kaldıktan sonra kendince çizdigi bir güzergah var bana nereye gidelim diye sorulmadı yalnız !
Efendimizin kafasında Bodrum, Marmaris, Fethiye,Antalya ve Nevşehir var.
Her birinde 3'er günlük olacak şekilde otelleri belirleyip listeyi önüme koydu.
Tamam iyi güzel her şey hoş ama ben diyorum ki böyle gezerek aşırı yorulmaz mıyız kızlar ?
Tatil bana göre kafa dinlemek demek ama eşim ise tam tersim eglenceyi seviyor ve daha fazla hareketten hoşlanıyor bir nevi gezme tutkusu olan bir adam.
7 tane otel belirlemiş kiminde 2 gece kiminde 3 gece şeklinde ama ben gerçekten çok gereksiz buldum bu tutumunu.
En az 2 şehir gezersin 16 günün tamamını yollarda harcamadan haksız mıyım ? saatlik bile olsa gittigin yerler yine bana göre ciddi yorucu geliyor.

Olmaz ! dedim ve çocugun da bu yolculuk esnasında tamam tatil fikri ona ne kadar güzel gelsede yorucu olacagından bahsettim ama yine de madem öyle gitmeyiz deyip kestirip atıyor.

Bütçeyide fazla kasmamamız gerektigini anlattım çünkü dişlerimi yaptırıyorum ve ciddi derecede açıldık bu ay ama yine de ben heves ettim ne var bunda deyip aynı fikri savunmaya geçiyor. Bu arada bütçeyi gerçekten ciddi zorlayacagız kızlar nereden baksanız 4 ay demek bu.

Bana dediği şey 2 otelde de kalsan ödeyecegin şey aşagı yukarı bu fiyat deyip keyfin bilire getiriyor olayı iyice.

Her sene tatil yapan bir aile degiliz biz, işleri yaz ayında yogun geçiyor o sebeble fırsat bu fırsat mı demek lazım ?
Kafam gerçekten karışık bana bu gece düşün taşın sabaha kararını ver diyor.

Peki sizce ?
Ne güzel canım işte!!biz de ege turu düsünüyoruz ceşme bodrum falan.ama esim araştırma ve rezervasyonu bana bıraktı.cok cok zor.esim bu teklifle gelse bana hemen tatilde giyeceklerimi almaya başlar gezilecek yemek yenilecek yerleri araştırırdim:))

Arkanıza yaslanın keyfini cıkarın.belki cocuk varsa ondan zor geliyordur size.onu da bilemiyorum tabi.ya da izninizden 2-3 gün önce dönüp evde dinlenebilirsiniz

Ben oyumu eşinin planından yana kullanıyorum, İzmir, Bodrum, Marmaris, Fethiye arası gün boyu sürmeyecek yolculuklar, birkaç saat içinde ulaşabileceğiniz uzaklıkta hepsi, iyi bir yol planlamasıyla yol yorgunluğu, günün ölmesi gibi sorunlar yaşamazsınız bir ilçeden diğerine geçişte, sabah Bodrum'da gözünüzü açtıysanız öğleden sonra Marmaris'te ayaklarınızı suya sokmanın tadını yaşarsınız.

Yorucu gibi görünüyor, göz korkutuyor olabilir ama gezmeyi çok seven biri olduğum için bana eşinin planı dolu dolu geçirilecek bir tatil gibi geliyor.

Mesajima tatil konunu kinayarak basliyorum :KK70:

Tatil benim icinde yatmaktir bende olsam kabul etmem en azindan otelleri 2 ye dusurse yada siz karavan kiralayin esin kullanirken sen uyursun :)
Ah papuc anlatabilsem :)
Karavan önerimi yaptım.
Haşmetmeapım bana ben dolmuş şöförü müyüm o ne öyle dedi, al işte tatil anlayışı

Çocuk yokken eşimle sizin gibi yaptık tatilimizi yorucu değildi aslında dinlene dinlene gittik Yen'i yerler gördük ikimizde çok keyif aldık ama biz otelde de kalmadık pansiyon bungolov falan tercih ettik rezervasyon da yaptırmadık gidince de yer aradık lüks yerler tercih etmeyince yer sıkıntısı da yaşamadık
Ama sevmezseniz bişey diyemem biz keyifli geçirdik hala tadı damağımızda geçen sene niyet ettik ama malum darbe girişimi dolayısıyla geri döndük tatil işi yattı
Sevmiyorsanız çocuk varsa ve küçükse sıkıntılı olabilir bence güzergahı belirleyin ama rezervasyon yaptırmayın duruma göre gidersiniz

ben gidip bir yerde 1 hafta kalmalı tatillerden çok sıkılıyorum. hiçbir şey yapmadan vakit geçiyor

ama bir keresinde karadeniz turu yapmıştık ve arabaya binmekten illallah etmiştim, hiç aynı şehirde 2 gece konakladığımız olmamıştı. 1 gece kalıp sonra şehir değiştiriyorduk

siz bir otelde 2-3 gece konaklayacaksanız çok yormaz gibime geliyor

ama çocuk demişsiniz. çocuk kaç yaşında? o yollardan sıkılabilir
9 yasında ablası

Ben oyumu eşinin planından yana kullanıyorum, İzmir, Bodrum, Marmaris, Fethiye arası gün boyu sürmeyecek yolculuklar, birkaç saat içinde ulaşabileceğiniz uzaklıkta hepsi, iyi bir yol planlamasıyla yol yorgunluğu, günün ölmesi gibi sorunlar yaşamazsınız bir ilçeden diğerine geçişte, sabah Bodrum'da gözünüzü açtıysanız öğleden sonra Marmaris'te ayaklarınızı suya sokmanın tadını yaşarsınız.

Yorucu gibi görünüyor, göz korkutuyor olabilir ama gezmeyi çok seven biri olduğum için bana eşinin planı dolu dolu geçirilecek bir tatil gibi geliyor.
Sende mi Mune :)))

Cocukla zor olur esinizin istedigi tatil.

Bizde de ayni durum var.

Esim tatilde hic durmak istemiyor ben ise dinlenmek istiyorum.

Bu yaz ilk kez memlekete gidecegiz ailemle. Ailem normalde bizimle ayni sehirde oturuyorlar ama memlekette de evleri var.

Daha simdiden basladi bana cevre illeri saymaya.

Arastirmis. Su il su kadar saat bu il su kadar saat. Ilk gun su ile gideriz ikinci gun suna gideriz. Daha gitmeden daraldim valla.

Back
X