Tatil hazirliklari

fdurukan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
39
3
18
İstanbul
Merhaba,

Tatilde giyilecek 36-38 beden dekolteli ustler elbiseler, mini etek ve sortlar ve hatta tulumlar ariyoruuummm.

iPhone 'den gönderildi..

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar vakit ayirdiginiz icin. Eklediklerinize benzer hayli esyam var, daha iddiali kiyafetler ariyorum. Burada bulamazsam magazalara bakmaya baslayacagim :)

iPhone 'den gönderildi..

Canim benim topike mutlaka bak.hemen hemen hersey 36 38 tam ttil icin neler var neler.pisman olmazsin bur ugra.link atmayi bilmiyorum.yoksa sana buraya link aticaktim.80.sayfadan sonrasi guncel.sevgiler.

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar vakit ayirdiginiz icin. Eklediklerinize benzer hayli esyam var, daha iddiali kiyafetler ariyorum. Burada bulamazsam magazalara bakmaya baslayacagim :)

iPhone 'den gönderildi..

bunlar da benim yazlıklar canım aklında olsun

Eki Görüntüle 1183881

bir de bu elbise var kumaşı çok güzel boyu dizin altında ama mini boy kestirerek kullanabilirsnz

Son düzenleme:

Kot şort için konuşmuştuk bunlarda eteklerim beğenirsen hepsi üzerniden bi konuşuruz.
kot etek 36 beden
diğer etekler penye

Merhaba,

Tatilde giyilecek 36-38 beden dekolteli ustler elbiseler, mini etek ve sortlar ve hatta tulumlar ariyoruuummm.

iPhone 'den gönderildi..

Canim buraya toplu yaziyorum
mavi ust
Dore canta
hamilelik kitabi
sort
bunlar demek seni beklemis.sen bana ozelden atigim ikimesaji degerlendirip birdaha cevao yaz.bekliyom.cikolata
reng mini etek var36 beden
pareo var siyah 36beden
bikini ust var iki tane kucuk gosus icin
bunlari aksam ekleyim senin icin birde aksam oturup kalanlari toparlayim bak sen cikar daha birseyler.dar dore simli siryi acik elbise var 36 beden icin.tam tatillik.

Canim selam yazdigin icin cok tesekkurler.

Sort
Kitap
Kareli canta kesin olsun..

Mavi ust hem bedeni buyuk hem de fiyati yuksek kullanamazsam uzulurum

Dore simli elbiseyi gordum ama omuzlardan dolayi yakismayabilir

Bikini ustlerini de dilersen ekle ama ufakliktan sonra c kup oldum :/ beden diil de kup sorunu olabilir.

Siyah pareo ve cikolata etegin resmini ve fiyatini eklersen son olarak hesaplayalim.

Hizli donusun icin cok tesekkurler

iPhone 'den gönderildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…