TATİL HAVASI:)

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
34
Arkadaşlar merhaba
Bu hafta başı konu açmıştım eşimle aramız düzeldi
Ailemle konuştu bizimkiler uzatmadı
Beni yanlış anlayabileceklerini düşünemedim çok kızgındım yoksa beni bilirsin kesinlikle saygısızlık etmem falan..vss
Benim sormak istediğim şu
3 eylül de Antalya ya tatile gidiyoruz
Ama burasının havası çok esintili
Oğlum var 2 yaşında üşürmü acaba
Antalya civarında yaşayanlar varsa bilgilendirir mi
Eylül ayında hava nasıl oluyor acaba?

mersinde çok sıcak oluyor ve hala denize girilebiliyor. burası oyleyse antalya da sıcak olur. bende tatile gitmek istiyorum :KK51:

Geçen sene ekim ayında Antalya'daydık.
Sıcacık muhteşem bir tatildi.
Esen bir hava yoktu.
Ben kasım ayına kadar İzmir'de de girerim gerçi.

her yaz eylül sonu ekim başı antalyaya tatile gideriz. daha bir kere estiğini, üşüdüğümü hatırlamıyorum. ege olsa neyse ama akdenizde eylül en rahat zamandır. bunalmazsınız en azından. iyi tatiller şimdiden.
Çok teşekkür ederim:)

2 yaşında çocuk niye üşüsün ki? hiç olmadı üzerine bir hırka giydirirsin.
Şuan hava çok estiği için denize giremiyoruz
Denizin içinde kafasını sokup çıkartınca kulaklarını tuttu bir iki kere
Islak kafayla esintiye maruz kaldığı için
Yoksa deniz dışında tabi ki üşümez

Arkadaşlar merhaba
Bu hafta başı konu açmıştım eşimle aramız düzeldi
Ailemle konuştu bizimkiler uzatmadı
Beni yanlış anlayabileceklerini düşünemedim çok kızgındım yoksa beni bilirsin kesinlikle saygısızlık etmem falan..vss
Benim sormak istediğim şu
3 eylül de Antalya ya tatile gidiyoruz
Ama burasının havası çok esintili
Oğlum var 2 yaşında üşürmü acaba
Antalya civarında yaşayanlar varsa bilgilendirir mi
Eylül ayında hava nasıl oluyor acaba?
Eylulde antalya sogumaz hem de eylulun basi normalde cok sicak bi yer zaten o bayilticiligi gider sadecw daha guzel olur cunku antakyada yasamayan icin antalya sicagi dayanilir gibi degil

Konu sahibinden özür dileyerek, Marmaris'te olan varsa oranın havası nasıl kızlar? Biz akşam yola çıkacaktık, soğuk mu oralar?

Konu sahibinden özür dileyerek, Marmaris'te olan varsa oranın havası nasıl kızlar? Biz akşam yola çıkacaktık, soğuk mu oralar?
Marmaris yakın.Soğuk evet sabaha karşı 5 gibi azıcık esiyor gibi :KK70: :KK70:
Ah keşke azıcık esse diye yalvarıyoruz resmen.

Ben her sene eylülün ikinci haftası giderim antalyaya. Bazen bir iki gün yapmur yağdığı olur o zaman çok rüzgar oluyor özellikle akşamları ama onun dışında bunaltıcı sıcak deniz yine sıcak... Ama ağustosun temmuzun o öldürücü sıcağı kalmıyor. Ben o yüzden tercih ediyoum benimde oğlum küçük.yanımıza birer uzun pantolon ve mont alırız. Herkes bilirki akdenizin en güzel zamanı eylüldür. Hatta bir sene ekimin sonunda gitmiştik. Bir gün bile yağmur soğuk yapmamıştı. Sahiller bomboştu. Otel fiyatları yarı yarıyaydı. Çok güzeldi. Ama ilçeye görede değişiyor biraz. Belek hep rüzgarlı oluyor mesela.

2 senedir eylül ayında gidiyorum deniz yaz ortası kadar sıcak olmasa da hava her zamanki gibi tatil havasıdır :rapci: Geceleri serinlik olabiliyor ağaçlık bölgelerde olursanız

Hep eylül sonu gidiyoruz Antalya ya ve hem sıcak oluyor hem de kavurucu olmuyor en güzel zamanı bize göre..

Eylülde bile antalya 30 derecenin altına düşmez. En güzel zamanı eylüldür bence antalyanın.

X