- 12 Aralık 2012
- 1.857
- 2.155
- 333
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Biz kızım 1 yaşından beri her sene bişeyler yapmaya çalışırız. Öncelikle kendimize bi şehir belirliyoruz. Sonra yanlarında gidilebilecek hangi şehirler var diye bakıyoruz. O şekilde bi tatilde 2-3 şehir gezmiş oluyoruz. Hareket noktamız genelde ilk gittiğimiz şehir oluyo. Kızımda hiç sorun çıkartmadı. Araba koltuğunda dolaştı bizimle.Merhaba kızlar.
Temmuz ya da ağustosta eşim ve oğlumla bir yerlere gitmek istiyoruz ama içime sinen seçeneği bulamıyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim. Başörtülüyüm, böyle olunca her yerde eğlenilmiyor her otele gidilmiyor, her aktivite yapılmıyor.
Muhafazakar otelleri çok sevmiyorum eşimle ayrı deniz ayrı havuz saçma geliyor daha evvel gittik ama boşa giden para oldu resmen
Villa bakayım dedim az önce. Yorumlarda örümceğiydi arısı sineği hemen kapattım sayfaları çok tiksinirim örümcekten
Otel ya da villa olmasın gezelim görelim arabayla spontane diyorum, dinlenelim derken daha mı yoruluruz eziyete dönüşür mü çocukla diye korkuyorum.
Kafam baya karışık anlayacağınız.
Özetle tesettürlü bir kadına, 1 yaş bebeği olan bir aileye ne önerirsiniz. Bilenler beri gelsin.
Dip not olarak da söyleyeyim 10.000 lirayı aşmayacak bir bütçe mevcut.
Oralarda bakmıştım. Bilgisayarımı açıp bi daha bakayım madem :)Kaş kalkanda çok guzel villalar bulabilirsiniz bu fiyata.
Ben hic villa kiralamadim. Bizim yandaki evler kiralik, bosken her gun bahce bakimina, haftada bir de temizlige geliyorlar. Ama ben olsam yorumsuzu tercih etmezdim, ilk kez vereceklerse bir suru sıkıntı cikabilir evde.Oralarda bakmıştım. Bilgisayarımı açıp bi daha bakayım madem :)
sıfır yorum olanlar tercih edilir mi sizce?
Lyanna Mormont B birdelimuallime
Ben pek yoruma bakmam, evin konumu ic duzeni yatak sayisi benim icin yeterliyse gerisiyle pek ilgilenmiyorum.Oralarda bakmıştım. Bilgisayarımı açıp bi daha bakayım madem :)
sıfır yorum olanlar tercih edilir mi sizce?
Lyanna Mormont B birdelimuallime
Anladim, aslında bozcaadaya gokceadaya gidip arabayla adayı bir tavaf edip halk plaji olmayan, tesisleşmemiş ıssız yerler bulmak mümkün. Genelde tüm halk cümbür cemaaat belli basli plajlarda denize giriyor, minibüsler daha ötesine gitmiyor zaten. Bu yüzden adanın girişinden biraz uzaklaşınca insansız koylar bulunuyor. Ama yine de öneri olarak sunmayayim, çünkü yollar guzel değil,dediğim gibi tesisleşmemiş. Eziyet olabilir sizin için...Ya sanırım benim istediğim de bu. Yüzde 51 ağırlıklı :)
Temmuzdan önce gidemeyiz ama sakin olma garantisi olsa otel tercih ederdim ben de. Kalabalık yoruyor.
Ya aslında fikirlerin çok güzel her konuda beğenirim ama tesettürlü olunca yaptıkların çok zor oluyor. Sıcağın altında onu giy bunu giy yaz mevsimi eziyete dönüşüyorgaliba ben biraz kuytu bir yerde az cıbıldak takılmak istiyorum
Villa tabiki 2 kişilik o fiyata gayet güzel villa bulursunuzsize özel olur bikininle yüZersin
Ya sanırım benim istediğim de bu. Yüzde 51 ağırlıklı :)
Temmuzdan önce gidemeyiz ama sakin olma garantisi olsa otel tercih ederdim ben de. Kalabalık yoruyor.
Ya aslında fikirlerin çok güzel her konuda beğenirim ama tesettürlü olunca yaptıkların çok zor oluyor. Sıcağın altında onu giy bunu giy yaz mevsimi eziyete dönüşüyorgaliba ben biraz kuytu bir yerde az cıbıldak takılmak istiyorum
Hangi sehirdesnz bilmyrm ama arkdsim Mersin'in Tisan adasından bahsetti. Ben tesettürlü dglm ama arkdsn Ailesi de tesettürlü ve aşırı titizler orda villa kiralamslar. Nasip olursa seneye ben de dusunyrm. Söylemek istedimMerhaba kızlar.
Temmuz ya da ağustosta eşim ve oğlumla bir yerlere gitmek istiyoruz ama içime sinen seçeneği bulamıyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim. Başörtülüyüm, böyle olunca her yerde eğlenilmiyor her otele gidilmiyor, her aktivite yapılmıyor.
Muhafazakar otelleri çok sevmiyorum eşimle ayrı deniz ayrı havuz saçma geliyor daha evvel gittik ama boşa giden para oldu resmen
Villa bakayım dedim az önce. Yorumlarda örümceğiydi arısı sineği hemen kapattım sayfaları çok tiksinirim örümcekten
Otel ya da villa olmasın gezelim görelim arabayla spontane diyorum, dinlenelim derken daha mı yoruluruz eziyete dönüşür mü çocukla diye korkuyorum.
Kafam baya karışık anlayacağınız.
Özetle tesettürlü bir kadına, 1 yaş bebeği olan bir aileye ne önerirsiniz. Bilenler beri gelsin.
Dip not olarak da söyleyeyim 10.000 lirayı aşmayacak bir bütçe mevcut.
Tamamen cehaletimden bisey sorucam
Hic villa tatili deneyimlemedim ama gordugum kadariyla cok talep gören bir sey.
Yemek disardan hallolur ok ama temizlik, ozellikle havuz temizligi falan nasil oluyor?
Guzel fikir bencede ama tekne 1 yas bebekle nasıl olur bilemedimTekne kiralayın kadın kaptanı olanlarda oluyor türbanlılar için
Bir koya gidersinzi rahat rahat denize de girersiniz
Çok büyük olmayan günlüğü 2,500 olanlar filan var size yeter bence
sallana sallana uyur bence daha rahat olurGuzel fikir bencede ama tekne 1 yas bebekle nasıl olur bilemedim
Haha bende de bir yas bebesi var sürekli diken üstünde hissederdim kenarlardan düşer eder diye korkumdansallana sallana uyur bence daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?