Tatil 5.5 güne çıktı

AntiAKP'li görünüp oy kullanmayanların gizli AKP'li olduklarını düşünüyorum.
kesinlikle , katılıyorum..
eleştirmeye hakkı yok o insanların..

Bence oy kullanmamaya yüklü miktar para cezası olmalı. Bu bizim hem hakkımız hem görevimiz değil mi?
Küçükken hatırlıyorum , cüzi bir miktardı belki ama. Babanneme falan babam kızardı. "Cezası var anne mutlaka kullan" diye. Bende hep hapis cezası var zannederdım.. Cocuk aklı..
Ama günümüzde de yüklü para cezası olmalı kesinlikle..

ilginç bir şey ki tatil memur için bir yerlere gitmek demekken, özel sektör çalışanı için iş dışı her yer tatil.
Biz sadece 29 ekim günü tatil olursak sevineceğiz.
Olmazsa içimizde isyan bayrakları dalgalanacak, bir kaç okkalı küfür sallayacağız sisteme, oyumu da sadece çalmasınlar diye kullanacağım. Bu devlet beni zerre kadar düşünmezken benden pay almasını kabul edemiyorum.
Ama gelir vergisi keserken en önce özelden keser. Bu ay maaşımdan ne kadar vergi ödedim bir bilseniz.

Biz de eşimin memleketine gideceğiz tatilde... 3 saatlik mesafe şimdiden pazar sabahına biletlerimizi aldırdım başının etini yedim dönüp yetişeceğiz oy kullanacağız diye : )

kesinlikle , katılıyorum..
eleştirmeye hakkı yok o insanların..

Küçükken hatırlıyorum , cüzi bir miktardı belki ama. Babanneme falan babam kızardı. "Cezası var anne mutlaka kullan" diye. Bende hep hapis cezası var zannederdım.. Cocuk aklı..
Ama günümüzde de yüklü para cezası olmalı kesinlikle..
Ne kadar acı birşey değil mi...
Vatandaşlık vazifeni yapmazsan bunu cezayla ödetmek...
Ama bizim toplumumuzun bilinci maalesef zayıf.
Yapacak birşey yok.

Ne kadar acı birşey değil mi...
Vatandaşlık vazifeni yapmazsan bunu cezayla ödetmek...
Ama bizim toplumumuzun bilinci maalesef zayıf.
Yapacak birşey yok.
o zaaman şikayette etmeyecek..

"*verecek parti yok ,
*ay uzun tatildi , memlekette kalmak istemedim ,
*sanane kardeşim , oy kullanmıyorum..."

Diyen zat-ı şahaneler , gidişattan şikayetçi olamazlar.. İktidar'dan şikayetçi olamazlar..

3,5 gün tatilim var. Bende gitmeyi bilirim biyerlere.. Salak mıyız biz ya..

Üniversite öğrencilerinin çoğu Haziran seçimlerinde okudukları şehirde kullandı oyunu ve bu tatilde hepsi memleketine gidecek,büyük bir kitle.Tatilcilerden ziyade bu kadar üniversite öğrencisinin oy kullanmayacak olması büyük kayıp.

o zaaman şikayette etmeyecek..

"*verecek parti yok ,
*ay uzun tatildi , memlekette kalmak istemedim ,
*sanane kardeşim , oy kullanmıyorum..."

Diyen zat-ı şahaneler , gidişattan şikayetçi olamazlar.. İktidar'dan şikayetçi olamazlar..

3,5 gün tatilim var. Bende gitmeyi bilirim biyerlere.. Salak mıyız biz ya..
huysuzsun falan ama mantıklı kadınsın vesselam :)

Aklı başında olan oturur oturduğu yerde oyunu kullanır, ağza bir parmak bal çalmayla, bilinçli insanların etkileneceğini zannetmiyorum.

X