Tatil 5.5 güne çıktı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Milli Eğitim Bakanlığı, 30 Ekim Cuma ve 2 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini duyurdu.
tatil_55_gune_cikti_h39706_99bfe.gif

Bu kararla birlikte, yarım gün eğitime devam edilecek 28 Ekim Çarşamba gününden itibaren okullar beş buçuk gün boyunca tatil olacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarıyla ilgili genelgeyi sabah saatlerinde imzalamıştı
http://www.meydangazetesi.com.tr/gundem/tatil-55-gune-cikti-h39706.html

Ben karnim burnumda gidip oyumu kullanacağım. Ki doğumu ailemin yanında yapacağım normalde o hafta erkenden ailemin yanina da gidebilirim. Ama oy kullanmazsam rahatsız olurum sonrasında. O yüzden koyverme oy ver deyip basacgm mühürü :))

Valla tatil herkese tatil,seçimi önemseyen iki eli kanda olsa gider oyunu kullanır... Adamlar sanki sadece belli bir kesimi zorla tatile gönderiyor :KK53: Tatile gidenlerde sonra gelip ağlamasın,zira tatil oldu o sebepten az oy alındı kafası,dünyanın en komik bahanesi olur :KK14:

Herkes oy kullanmali herkes!
Oy kullanmayanin eleştirmeye hakkı yoktur.
Tatile de gitmeyiversinler.

Ve okulları birileri para kazansın diye geç açtın zaten seçim ertesi de tatil bu neyin tatili şimdi. Hayır daha geçen sene tatil değildi kaldırdın ya milli bayram ertesi tatili. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ve okulları birileri para kazansın diye geç açtın zaten seçim ertesi de tatil bu neyin tatili şimdi. Hayır daha geçen sene tatil değildi kaldırdın ya milli bayram ertesi tatili. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Seçimlerden sonraki gun hep tatil olmuştur. Çünkü okullarda sandik kuruluyor. Sinif duzenini saglamak için secimden sonraki gün de tatil oluyor.

Seçimlerden sonraki gun hep tatil olmuştur. Çünkü okullarda sandik kuruluyor. Sinif duzenini saglamak için secimden sonraki gün de tatil oluyor.
Ben zaten milli bayram ertesi tatilden bahsettim cuma günü olandan yani pazartesi tatil biliyorum. Ama milli bayramların ertesi gün tatil olmasını son bir veya iki sene içinde bu hükümet kaldırdı geçen senede çocuk bayramı Cumhuriyet veya gençlik bayramında tatil olmadı şimdi niye oluyor.

Ben zaten milli bayram ertesi tatilden bahsettim cuma günü olandan yani pazartesi tatil biliyorum. Ama milli bayramların ertesi gün tatil olmasını son bir veya iki sene içinde bu hükümet kaldırdı geçen senede çocuk bayramı Cumhuriyet veya gençlik bayramında tatil olmadı şimdi niye oluyor.

Evet 24 nisanda da olmamıştı tatil. Ben hic beklemiyordum 30 ekimin tatil olmasini..

Amaç buydu zaten,incik cincik herşeyi hesaplıyorlar,en ufak detayları kaçırmıyorlar maşaallah.Lütfen herkes oyunu kullansın arkadaşlar,5 günlük tatil için koca bir geleceğinizi riske atmayın,vatandaşlık görevinizi yapın.Ben de normalde merkezdeki evime gidecektim ancak sırf oy kullanıcam diye 2 hafta gecikmeli gidicem,aslında bu da benim için hayatımdaki birçok şey için 2 hafta gecikme demek ama önce oy...En Büyük TÜRKİYE

X