taşlı,incili,işlemeli, gözalıcı bi gelinlik,çok uygun fiyata tertemiz

PULPY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
2.977
7
158
Sadece 1 gece giyildi, taşlı, işlemeli, incili, boyundan bağlamalı,
arkası ipli 36-42 beden arası tüm bedenlere olur. 2.750 TL ye alındı
evimde koyacak yerim yok, 250 TL ye satıyorum,
rengi krem, kırık beyazdan koyu, kabarık etek, tek parça, duvağıda takım, incili...
ayrıca gelinliği alana 36-37 numara olan gelin ayakkabımı hediye edeceğim o da sadece 1 kez giyildi,

.Kargo alıcıya ait.

Son düzenleme:
ilanı güncelliyorum,ACİL PARAYA İHTİYACIM OLDUĞUNDAN
500 TL

Gelinliginiz çok güzel bir modelmiş benimde aklımda belirledigim 2 3 model var halen karar veremedim sizinkide güzel ama bütcemi aşıyor inş. ihtiyacı olan biri alır ..

Aslında gelinliğin kendisini görseniz çok daha fazlası eder ama maddi olarak sıkısık bi dönemde olduğumdan fiyatı düsürdüm
bütçenizi aşıyorsa tabiki yapacak birşey yok ,belki bi orta yol bulunabilir
alacak kisinin benim kadar beğenerek giymesini de çok isterim

henüz 100 mesaja ulaşamadım o yüzden özelden cevaplayamadım orata yol derken mesela hangi rakamlara verebilirsiniz en son

eger msn kullanıyorsanız oradan görüşelim nasıl alıcagımızı konuşabiliriz

sizin yazdıgınız adresi kopyala yapıştır yaptım yanlış yazım olmasın adresinizde

çok güzel bi gelinlikmiş gerçektenn ... fazlası eder

bütçemi aşıyor demiş arkadaş ama bu fiyattan aşağı gelinlik kiralık olarak bile yoktur lütfen gelinliğin hakkını yemeyin

çok güzel bi gelinlikmiş gerçektenn ... fazlası eder

bütçemi aşıyor demiş arkadaş ama bu fiyattan aşağı gelinlik kiralık olarak bile yoktur lütfen gelinliğin hakkını yemeyin

teşekkür ederim, yorumun için,
gerçekten öyle bu fiyata sıradan öylesine giymiş olmak için giyilebilecek bir gelinliği bile zor bulursunuz
ama maddi olarak sıkıstım, değerlendirmek istiyorum bakalım hayırlısı olsun

yolladım ulaştı mı size benim bildigim msn 3 ay gibi sonlanacak skype geçeçegi için hem mail hemde msn sorun çıkıyor

düşünüyorum ama geçende konuştuğumuz gibi bütçem kısıtlı eğer ilgilenen varsa daha iyi bir fiyata satmanızı canı gönülden isterim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…