taşınmayı düşünüyorum ama ?

kalbi76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
16
0
Merhaba, taşınmayı düşünüyorum kızlar ama henüz bu sadece plan aşamasında. istanbulda hangi semte taşınsam diye karar veremedim, düşündükçe işin içinden çıkmadım da. merkezi konumda olan ulaşım problemi olmayan, alışverişte market vs. noktaları bol olan bir yer tercih etmem gerekecek. aynı zamanda semtin güvenli ve komşuluk ilişkileri yönünden de saygı bakımından da uygun bir yer olasını istiyorum. eski konumu okuyanlar bilir komşumdan çok çektim o yüzden ev alma komşu al sözüne çok önem veriyorum. sizler nerelerde oturuyorsunuz bilmem ama bahsettiğim, güvenli, huzurlu, ulaşıma yakın, merkezi konumda taşınılabilecek yerler konusunda belki bana fikir verirsiniz. ben karar veremiyorum :KK43: lütfen akıl verin kızlar !

canım arama kriterlerini biraz daha spesifikleştirirsen eminim daha iyi yardmcı oluruz.Mesela ben şimdi bir semt söylerim fiyat seni aşar, ya da ne bileyim eşinin ya da senin işine uzak kalır.Şimdi istanbulda merkezi olmayan yer yok ki, heryere ulaşım rahat sağlanıyor ancak süre senin için elbet sıkıntı olur.

canım arama kriterlerini biraz daha spesifikleştirirsen eminim daha iyi yardmcı oluruz.Mesela ben şimdi bir semt söylerim fiyat seni aşar, ya da ne bileyim eşinin ya da senin işine uzak kalır.Şimdi istanbulda merkezi olmayan yer yok ki, heryere ulaşım rahat sağlanıyor ancak süre senin için elbet sıkıntı olur.

Canım orta halli olacak bölgelerden bahsediyorum, ben bekarım . ama maddiyattan daha önemlisi semtin huzur, kalite, ulaşım bakımından uygun olması dedim ya komşudan çok çekince insan yoğurdu üfler oluyor. şuan oturduğum semtte insanların yapısı genelde ters, inan dakika başı kavga vs. karakol harıl harıl çalışıyor :KK43: millet kedi köpek gibi birbirini yiyo :KK43: konuyu açarken sizler kendi semtlerinizden, yapısını iyi bildiğiniz semtlerden örnekler verirsiniz böylece ortalama bi fikrim olur, oralardaki fiyatları araştırırım diye düşündüm

bahçelievler merkez yayla ve civarı semtler sakindir mesela, ataköy de çok iyi kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karşmaz, küçükçekmece cennet dde belki..

bahçelievler merkez yayla ve civarı semtler sakindir mesela, ataköy de çok iyi kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karşmaz, küçükçekmece cennet dde belki..

bende bahçelievlerde oturuyorum önerebilirim ama evlenmeden önce beylikdüzünde oturuyordum ailem hala orda uzaklık bakımından işine problem olmayacaksa beylikdüzünü şiddetle öneririm hem şimdi metrobüste geliyo.

X