- 16 Nisan 2017
- 60
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Simaygozdeee
Kızlar merhaba biliyorum çok fazla konu acıyorum ama İnan'ın konuşabileceğim kimse Yok ve çok doluyum. Kv ve kp ile oturuyorum. Kp davranışlarını daha önceki konumda anlatmıştım.Gözü hep üstümde ve bakışları rahatsız edici. Burda yorumlar yaptınız bende sizlerin dediği gibi babamın evine gittim. Ve bunun üstüne kıyamet koptu. Eşim annesini babasını alıp babamın evine geldi kavga gürültü çok şiddetlendi. Uzun zamandır çok zor günler yaşıyordum ve o gün olan oldu 29 haftalık hamileyim kanamam oldu tansiyonum çok yukselmisti sabaha kadar hastanede kaldım. Çok şükür bebeğim iyiydi derken hastaneden babamın evine döndük yine kavga çıktı eşim beni götürmek istedi ben gitmek istemedim babamda gondermedi.ertesi gün eşim geldi özür diledi ayrı eve çıkacağımizi söyledi.o sırada görümcem eşimi aradı kendisi yurt dışında yaşıyor. Beni istedi telefonda konuştuk ve etmediği hakaret kalmadı sen evlenirken çalışıyordun sonra işten çıktın kardeşime borclarinda destek olacagina cocuk yaptın sen benim annemi nasıl üzersin o cocuga birşey olsa bizim içimiz yanardı sana hava hoş cocuk yapmayi biliyorsun.ayni evde oturacaksin dedı bende rahatsizliklarimi kibarca söyledim ve aileminde böyle birşey artık istemediğini ayni ev olmayacağını söyledim bana Ailen kim ki karışıyor onlara düşmez dedı ve çok sinirlendim telefonu eşime verdim. Eşim sen ablamın söylediklerini kafana takma ben onla konuşurum dedı. Benim annem babam ona o kadar üzülmelerine sinirlenmelerine rağmen tek kötü söz etmemişti. Konuştuk eşim ev alacağım dedı kv yanına donduk ama onlarla hiç konuşmuyorum.Kv bu ayin 22'sinde hemoroid ameliyatı olacak görümce 2 günlüğüne gelecekmis. Ve kv kendi evindeki kiraciylada konuşmuş kıracı memleketindeymis Eylül'de evi boşaltırım demiş. Ben Ağustos'ta Doğum yapacağım o halde nasıl ev taşıyıp ev bakacağım sizce yanlış mi düşünüyorum ?