- 12 Temmuz 2016
- 4.295
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.165
- 158
- 31
Bulunduğumuz ev artık küçük geldiği için daha geniş bir eve taşınıyoruz. Akrabalarla değil ama hep aile apartmanı tarzı yerlerde oturduk daha önce komşuluklarımız çok samimi oldu. Şimdi taşınacağımız yer biraz büyük bir site. Komşuluk anlayışı var mı yok mu insanlarda bilemiyorum. Taşındıktan sonda alt komşuma uğramak istiyorum belki kek falan götürürüm. Hem ramazan günü yaptığımız gürültüden dolayı kusura bakmayın demek için. Hemde iki bebeğim var olabilecek sesten dolayı bilgilendirip rahatsız olurlarsa çekinmeden haber verebilmelerini söylemeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar oturduğumuz evlerde de öyle yaptım ama alt katımda hep bebekli aile olduğu için ne demek anlıyoruz bizde de var şeklinde karşıladılar. Dikkat ederim de bebeklerim erken uyanır gürültü yaparlarsa salona götürürüm hemen sabah sessizliğinde en ufak ses bile büyük gürültü oluyor. Ama insanlardan emin olamıyorum fazla bir hareket mi olur acaba fikriniz nedir? Bu sefer de zart zurt aranmak istemiyorum. Ama üst komşumdan çok çektim bu konuda asla onun durumuna düşmek istemiyorum bi yandan.