Taşınma meselesi :(

Arkadaslar birseyi unuttum 20 ye yakın cicegim var saksida onlari kendi aracimizla mi taşısak? Ya da bi oneriniz varmi masallah hepsi de yerini cok sevdi burda :KK43: yeni eve nasil aliscaklar acaba
çicekleri kendin götür biz taşımacıyla götürdük bizim de çoktu güzel taşıdılar haklarını yiyemem hatta adamlar şaşırmıştı ne kadar çok çicek var diye,siz önceden yerleştirin derim ki yerlerine alışsınlar.

Çıktığınız evi temizleyin derim tam temizlik olmazsada üsten kabasını alın,duvarlara pano saat taktıysanız çivi izi filan var ise onlarıda kapatmanız gerek boya yaparak.

İlk tasinmam da çok profesyonel is yaptılar ben sadece özel esyalarmi toplamistim , bir tane bile kirik çıkmamıştı
Herkes bıraktığı evi tabiki temizlemeli ayni gün yapamiyorsan ertesi gün gider kabasini alırsın 4 ev tasindim birinde de aman banane canm diyip pis birakmadim bence siz olmasi gerektiği gbi düşünüyorsunuz

Kaç kere taşındık, artık market alışverişi gibi sıradan bizim için.

1. Kesinlikle evi temiz bırakın, bal dök yala olmasına gerek yok; çıkarken süpürseniz yeter. Arkadan küfür yemezsiniz.
2. Kırılırsa üzüleceklerinizi siz sarın, gazete ile birkaç kat iyi olur. Tıka basa doldurmayın asla, varsın 10 koli fazla olsun.
3. Kolilere numara verin, sadece mutfak, banyo yazmak yetmez. Bir de liste yaparsınız atıyorum 1-2-3-6-7 mutfağın, 4-5 banyonun gibi.
4. Tüm kıyafetleri almıyorsa valiz, çift kişilik çarşafı yere ya da yatağa serin kıyafetleri içine koyup bohçacı kadınlar gibi sarın.
5. Hamalların gönlünü yapın, çay, sigara, yiyecek ve asık olmayan bir surat gerekli.

Bence esyalari kendiniz toplayin mutfak onlara asla kalmasin nakliye firmalari montaj isini yapiyor .

Back
X