• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınma İşleri

Eve gelen görevliye geçen de siz taşımıştınız cs diye muhabbet açıp indirim isteseydiniz keşke. Bize indirim yaptılar. İnş daha uyguna taşıyan iyi bir firma bulursunuz.

henuz gorevli gelmedi. Telefondan fiyat verdiler. Gorevli ilerleyen gunlerde gelecek. İnsallah dusururler biraz daha.

3 sene önce 3+1 evimi taşıdım ama buyuk bir evdi esya coktu yani. Tüm soķüm ve kurulum onlara aitti. Kaba esyalar haruc her şeyi ben sardim paketledim. Kiyafetler icin kendi kiyafet dolaplari vardı, hicbirsey burusmadan geldi. Çok güzel ve temiz çalıştılar. 3 sene önce 2 bine yakın bir fiyatti istanbulda. Çok da ucuzunu ararken, eşyaların mahvolmasi ihtimali var malesef. Bence guvendiginiz bi yer olsun

Doğançay derim tek geçerim. Tamam pahalı filan ama risk yok en azından. Aklınız kalmıyor eşyalarda. 2 sene önce taşındık. Elemanların ilgisi, muamelesi filan gayet saygılı.

Biz subat ayinda izmirden ankaraya 1400 tl ye ankara nakliyat ile tasittik ve cok memnun kaldik. Isciler hem cok kibar hem de esyalar icin cok dikkatli davrandılar. Ne cizik ne de hasar olustu.
Izmire ev tasimislardi bos donmemek adina bize cok iyi bir fiyat verdiler ama normalde ucretleri nasildir bilmiyorum.
Bu arada boyle seyler icin biz armut.com u kullanıyoruz. Oraya da yazin en iyi fiyati verenle anlasirsiniz. Biz ankara nakliyati da ordan bulmustuk. En az fiyati onlar verdigi icin anlasmistik, sansimiza cok da iyi ciktilar.

Biz subat ayinda izmirden ankaraya 1400 tl ye ankara nakliyat ile tasittik ve cok memnun kaldik. Isciler hem cok kibar hem de esyalar icin cok dikkatli davrandılar. Ne cizik ne de hasar olustu.
Izmire ev tasimislardi bos donmemek adina bize cok iyi bir fiyat verdiler ama normalde ucretleri nasildir bilmiyorum.
Bu arada boyle seyler icin biz armut.com u kullanıyoruz. Oraya da yazin en iyi fiyati verenle anlasirsiniz. Biz ankara nakliyati da ordan bulmustuk. En az fiyati onlar verdigi icin anlasmistik, sansimiza cok da iyi ciktilar.

cok tesekkurler. Arastirayim bahsettiginiz firmayi. Sevgiler

:KK3:Kizlar hayirli geceler. Nereye yazacagim bilemedim. Konum yanlis yerdeyse ozur dilerim. :oops:
Ankarada yasayanlarin yardimina ihtiyacim var. Guvendiginiz, tecrube ettiginiz evden eve nakliyat firmalarindan tavsiyeniz var mi? :KK55:
Bir tane planladigim vardi ama fiyati cok yuksek soylediler:KK17:, sil bastan yeniden aramaya basladim baska firma.
Nolur bi el atin su kardesinize. Bu hafta acil tasinmamiz lazim. :KK64:

Eryaman nakliyat çok yüksek fiyat vermişti bana
Ama iyi taşıyormuş

Armut diye bi internet sitesi var oraya ilan bırakırsanız firmalar size fiyat veriyolar

Ankara icin Dogancay ve protrans ikiside fiyati fazladir ama cok iyi taşırlar.Bizde veremedik 2000tl.Tanidik vasitasiyla bulduk dandik bir tasinma yasadik.cok sey zarar gormedi ama adamlarin yaninda koli bandı bile yoktu.1250 verdik.3+1 ev.1km mesafeye.2.kattan 2.kata tasindi.kiyafetlerimi mahallenin çocuklarına tasittilar ben şok

Ankara icin Dogancay ve protrans ikiside fiyati fazladir ama cok iyi taşırlar.Bizde veremedik 2000tl.Tanidik vasitasiyla bulduk dandik bir tasinma yasadik.cok sey zarar gormedi ama adamlarin yaninda koli bandı bile yoktu.1250 verdik.3+1 ev.1km mesafeye.2.kattan 2.kata tasindi.kiyafetlerimi mahallenin çocuklarına tasittilar ben şok

cok tesekkur ederimm. Cok onemli aslinda tasinma isi ama iste istedikleri para da cok :(((

Back