• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınma İşleri

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
:KK3:Kizlar hayirli geceler. Nereye yazacagim bilemedim. Konum yanlis yerdeyse ozur dilerim. :oops:
Ankarada yasayanlarin yardimina ihtiyacim var. Guvendiginiz, tecrube ettiginiz evden eve nakliyat firmalarindan tavsiyeniz var mi? :KK55:
Bir tane planladigim vardi ama fiyati cok yuksek soylediler:KK17:, sil bastan yeniden aramaya basladim baska firma.
Nolur bi el atin su kardesinize. Bu hafta acil tasinmamiz lazim. :KK64:

Son düzenleme:
Bizim komşumuz taşındı 2 gün önce ..yürüyerek 10 dk şık mesafeye 750 Taşıma ücreti yani hamal ücteti dahil..sadece araba fiyatı 150 ankaradayım bu arada ben de

Bizim komşumuz taşındı 2 gün önce ..yürüyerek 10 dk şık mesafeye 750 Taşıma ücreti yani hamal ücteti dahil..sadece araba fiyatı 150 ankaradayım bu arada ben de

bizden de 2bini gecik para istediler. O yuzden yeniden arayisa girdim. :silah: tavsiye edeceginiz firma olursa, mesajinizi dort gozle beklerim :KK36:

Haziranda altındağdan eryamana, giriş kattan 3. Kata, 3+1 eşya ile garantili taşındık. Her şeyi firma topladı, söktü vs. Eşyaların kurulumunu da onlar yaptı. 1750ye taşındık. Doğançay nakliyat. Bir yıl önce gene onlarla taşınmıştık, taşıma sırasında komodinin yayı bozulmuş, orjinal parça ile değiştirdiler.

Hatta bu seferde gardrobun asansörünü tamir etmişler ücretsiz ki 4 sene önce bozulmuştu.

Haziranda altındağdan eryamana, giriş kattan 3. Kata, 3+1 eşya ile garantili taşındık. Her şeyi firma topladı, söktü vs. Eşyaların kurulumunu da onlar yaptı. 1750ye taşındık. Doğançay nakliyat. Bir yıl önce gene onlarla taşınmıştık, taşıma sırasında komodinin yayı bozulmuş, orjinal parça ile değiştirdiler.

Hatta bu seferde gardrobun asansörünü tamir etmişler ücretsiz ki 4 sene önce bozulmuştu.

Cok tesekkurler mesajiniz icin. Benim de iki binden fazla istediler dedigim yer dogancaydi :) Ben de cok memnundum, daha once bu firmayla tasindim. Ama su an fiyat bizi asti. O yuzden alternatif arama cabasina girdim :((

1 hafta önce taşındık... Vardı mahallemizde nakliye işleriyle uğraşanlar. Neyse anlaştık 1000 liraya. Adam çoluk çocuk 17 18 daha sonra yaslı 45 50 yaşlarında toplamış gelmiş... O kadar canım yandı ki inanın lütfen nakliye ile anlaşınca bu gibi durumları sorun yani yevmiye ile çalışanları toplamış bizim nakliyeci ama siz sorun gücü kuvveti olan insanlar olsun ne çok yaşlı ne çok genç olsun... İnanın 1 haftadır aklıma gelip gelip moralim bozuluyor. Sonunda gördüm keske basında görseydim..

İlk öncelikle şöyle başlayın nakliyeciyle konusun evinize çağırın dolaplarınızı gösterin içini vs söküp çıkarmaları için önce bir görsünler. Eşyalarınızı gösterin.
Para konusunda mesafe ve kat durumu önemli. Örneğim 5. Kata çıkaracaklarsa ve asansör yasak ise ekstra para alabiliyorlar...
Para konusunda anlaşın.. mesela bizim işimiz 8 saatte bitti... 3 gardrop kitaplıklar bir sürü koli bir sürü çöp poşetinde kıyafet... Yemek ısmarladık, soğuk su aldık...

1 hafta önce taşındık... Vardı mahallemizde nakliye işleriyle uğraşanlar. Neyse anlaştık 1000 liraya. Adam çoluk çocuk 17 18 daha sonra yaslı 45 50 yaşlarında toplamış gelmiş... O kadar canım yandı ki inanın lütfen nakliye ile anlaşınca bu gibi durumları sorun yani yevmiye ile çalışanları toplamış bizim nakliyeci ama siz sorun gücü kuvveti olan insanlar olsun ne çok yaşlı ne çok genç olsun... İnanın 1 haftadır aklıma gelip gelip moralim bozuluyor. Sonunda gördüm keske basında görseydim..

İlk öncelikle şöyle başlayın nakliyeciyle konusun evinize çağırın dolaplarınızı gösterin içini vs söküp çıkarmaları için önce bir görsünler. Eşyalarınızı gösterin.
Para konusunda mesafe ve kat durumu önemli. Örneğim 5. Kata çıkaracaklarsa ve asansör yasak ise ekstra para alabiliyorlar...
Para konusunda anlaşın.. mesela bizim işimiz 8 saatte bitti... 3 gardrop kitaplıklar bir sürü koli bir sürü çöp poşetinde kıyafet... Yemek ısmarladık, soğuk su aldık...

Okurken bile icim acidi dogrusu. Uzuldum. Neyse cok sukur sag salim tasinmissiniz. Kotu bir tecrube olmus. Cok tesekkur ederimm. Dediklerinizi dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz. Sevgiler.

Can nakliyat ile iki defa taşindik gayet düzgün ve hızlı çalışıyorlar.

Maddi olanaginiz varsa gozunuz kapali dogancayi tavsiye ederim. Ama benim maddi olanagimi asti bu sefer. O yuzden baska firma aramak zorunda kaldim :KK43:(((((
Maddi sıkıntım Yok ama ben şehir dışına gideceğim için çok korkuyorum eşyalarımı kime emanet etdebiliriö diye. İnilh gönlüne göre bulursun Şen'de

Cok tesekkurler mesajiniz icin. Benim de iki binden fazla istediler dedigim yer dogancaydi :) Ben de cok memnundum, daha once bu firmayla tasindim. Ama su an fiyat bizi asti. O yuzden alternatif arama cabasina girdim :KK43:(

Eve gelen görevliye geçen de siz taşımıştınız cs diye muhabbet açıp indirim isteseydiniz keşke. Bize indirim yaptılar. İnş daha uyguna taşıyan iyi bir firma bulursunuz.

Back