Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Taşındık evlendik aile dostumuz yok
- Konu Sahibi busse001
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile dostu arkadaşlık ilişkileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mart 2013
- 6.457
- 19.438
- 448
Sizin toplu eylem dediğiniz şeyler clublara vs gitmek ise biraz zor bulursunuz. Yok bir gün birinin evinde toplanalım, bir yeri gündüz gezelim ise onu bulursunuz. Çok zorda kalırsanız eğlenmekten hoşlandığınız yerlere gidin. İlla kafa dengi birilerini bulursunuz. Çalışıyorsanız iş arkadaşlarınız da var.yanı insan arada bole toplu birşeyler yapmak istıyor eglence yerlerıne gıtmek vs
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çevrenizdekileri deyim yerindeyse bayağı gömmüşsünüz. Onlar sizin için ne düşünüyorlardır kim bilir?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bir de damara basar gibi z'yi büyük yazması yok mu?Özür dilerim ama düzeltmeden duramıcam çünkü bu çok temel bir şey. " herkeZ " değil " herkeS", s ile. Onun dışında kamplara ya da yürüyüş gruplarına katılabilirsiniz karı koca orda sizin gibi çiftlerle tanışabilirsiniz.
HerkeZin derdi kendıne diiyomusumkestırıp attım diye biraey yokki benım gibi dusunen olsun da demedim düZgün insan olsun dedim yanı kastetmek istediğim o ya zamanla olur okey de cok canımız sıkılıyo bılıyomusun ya diyorum nasıl bizim gibi gezmeyi seven 3.5 kişi arkadas edınemıyoruz valla suanlık derdimiz bu sekıldeHa deyince olacak iş değil ki aile dostluğu. Zaman, emek, güven,.. gerektirir. Tanıdık deseniz neyse. Bir de her konuda sizin gibi düşünürse karşınızdaki çok sıkıcı olmaz mı? Siz onlardan bir şeyler öğrenirsiniz onlar da sizden. Bir gün siz aktivite planlarınız onlar size uyar. Başka zaman onlar planlar siz uyarsınız. Baştan kestirip atarsanız işiniz zor. Başlığa da gülümsedim.. Derdiniz taşındık evlendik birbirimize vakit ayıramıyoruz falan değil direkt aile dostumuz yok hajaha. Zamanla olur :)
ben yaşadıgıniz şehri merak ettim, nasıl bir şehirde herkes aynı olabilir
iben yaşadıgıniz şehri merak ettim, nasıl bir şehirde herkes aynı olabilir ki.
Şehir degısıklıgı degıl ilçe degısıklıgı yaptık istanbul :)Merak ettim hangi sehire taşındiniz ki
Ya git ötede oyna bulasmaya yer mi arıyosun? İşine baaaaak dengesizTerbiyeni takın hanım.Mal sahibi mıydın sayfan oluyor burası hayırdır.İletisimden ,insanların oturup kalkmalarindan şikayet edip yazılan mesaja böyle iğrenç bir cevap vermek de ayrı bir olay doğrusu.Sen önce o pis ağzını düzelt . Terbiyesiz. Yazı yazmayı öğren o da önemli.
- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
Nasıl çirkin bir insansınız yahu.Bu haliniz ile birde insanları begenmiyorsunuz.Her cumleniz varosluk saheseri.Ya git ötede oyna bulasmaya yer mi arıyosun? İşine baaaaak dengesiz
Canm ben arkadasımız yol demedimki sende konuyu bıra yalnıs anlamıssın .yanı benım arkadaslarım cogu evlı degıl yada evli olup koca farklı kafalarda kadın evde otursun havasında olanlar yanı eşimin normal arkadasları var erkek erkege oturuyolar benım koz arkadaslarımla kız kıza yanı konu suevlı cift arkadaslardan bahsettım ben yalnıs anlasıldım yani çevremızde boyle arkadaslıklar edinemıyooruzniye arkadaşınız olmadığını ben anladım faydası olacaksa söyleyeyim
herkes değil herkez yazdınız, arkadaşta aslında o konuya değinmek istedi ama siz bambaaaaşka anladınız ve gerçekten nasıl öyle anladınız? inanılır gibi değil sağa çevirdim sola çevirdim ekrana ters baktım yine de anladığınız anlamı çıkaramadım hep mi böyle iletişim kurarsınız...
konuya gelecek olursak iş yerinden olsun okuldan olsun hiç mi arkadaşınız yok herkes mi farklı ? belkide asıl çok farklı olan sizsinizdir eşinizinde mi evli arkadaşı yok hepbirlikte görüşeceğiniz
Ne varmıs halimde sensin varos bi gidermisin ay cattık ya buranın delisi de sensin heralde byNasıl çirkin bir insansınız yahu.Bu haliniz ile birde insanları begenmiyorsunuz.Her cumleniz varosluk saheseri.
Milleti beğenmiyorsunuz ama sizi kim beğensin? Hâlâ "herkez" yazabilen varm
Sende burda edebiyat dersi verıyosun heralde mılleteMilleti beğenmiyorsunuz ama sizi kim beğensin? Hâlâ "herkez" yazabilen varmış Türkiye'de.
- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
Kim deli kim dengesiz ne kadar güzel belli oluyor.Ne varmıs halimde sensin varos bi gidermisin ay cattık ya buranın delisi de sensin heralde by
Ya git ötede oyna bulasmaya yer mi arıyosun? İşine baaaaak dengesiz
Bence siz oturmasini kalkmasini bilen insanlar aramak yerine konusmasini bilen, duydugunu ve okudugunu anlayabilen arkadaslar arayin. Boylesi sizin icin daha faydali olup size bir seyler katacaktir.
- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.926
- 448
Maalesef tanıdıklar eskisi gibi değil. Eskiden hemen hemen her günümüz birlikte geçerdi şimdi 1 yıl hiç aramıyorlar sen arasanda aynılar. Eski dostluk yok ki yeni tanıştıkların iyi olsun Eşler bahane geliyor bana istedi mi kadın nerelere gidip geziyor valla. Bence virüsün en büyük etkilerinden biri insanlarda soğuma etkisi yarattıMerhabalar arkadaslar eşimle taşındık buralarda hiç aile dostumuz yok ve hıc de kafamıza gore birilerini bulup arkadaslık kuramıyoruz tanıdıgımız evli kısıler malesef bızım gibi degıller bız daha cok beraber birşeyler yapmayı severız ama onlar karım evde otursun cıkmasın kafasında kadınlarda bunlara boyun egmıs alışmıs insanlar:/yanı insan arada bole toplu birşeyler yapmak istıyor eglence yerlerıne gıtmek vs ne gibi organizasyonlara gitmemiz gerekıyor birileriyle bole arkadas edinmek için bilemiyorum yanı herkeZ gibi solemıyprum dogru duzgun oturmayı kalkmayı bilen insanlardan bahsedıyorum :) biz denk gelemıyoruz napiyim bilemedim dedım bı akıl danışayım :)
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Yazım yanlışı konusu edebiyata değil dil ve anlatım dersinin müfredatına girer. Benim zamanımda dersin adı buydu. Şu an değişti mi bilemem.Sende burda edebiyat dersi verıyosun heralde mıllete
- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
Cok guvendigim 6 yillik arkadasjm vardi. Kustuk. O aramiyor ben de. Hic de aramiyorum yoklugunu. Insan bazen yslniz kendi kendine de yetebilmeli. Plates e baslicam mesela. Bir de izunlerde ailemun yanina giderim. Acaip iyi gelir bana. Yalnizlik sa iyidir bazen. Bir de aile en iyi gelen. Ben es ve arkadasli oturmalari sevmiyorum artik. Illa bir laf sokma oluyor.Merhabalar arkadaslar eşimle taşındık buralarda hiç aile dostumuz yok ve hıc de kafamıza gore birilerini bulup arkadaslık kuramıyoruz tanıdıgımız evli kısıler malesef bızım gibi degıller bız daha cok beraber birşeyler yapmayı severız ama onlar karım evde otursun cıkmasın kafasında kadınlarda bunlara boyun egmıs alışmıs insanlar:/yanı insan arada bole toplu birşeyler yapmak istıyor eglence yerlerıne gıtmek vs ne gibi organizasyonlara gitmemiz gerekıyor birileriyle bole arkadas edinmek için bilemiyorum yanı herkeZ gibi solemıyprum dogru duzgun oturmayı kalkmayı bilen insanlardan bahsedıyorum :) biz denk gelemıyoruz napiyim bilemedim dedım bı akıl danışayım :)
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
- 23 Nisan 2022
- 705
- 1
- 1.055
- 43
- 34
Pilatese falan gidin orada arkadaş edinir isterseniz ailecek görüşüraünüz.Yani arkadaş bulmak için böyle etkinlik ayarlayın kendinizeMerhabalar arkadaslar eşimle taşındık buralarda hiç aile dostumuz yok ve hıc de kafamıza gore birilerini bulup arkadaslık kuramıyoruz tanıdıgımız evli kısıler malesef bızım gibi degıller bız daha cok beraber birşeyler yapmayı severız ama onlar karım evde otursun cıkmasın kafasında kadınlarda bunlara boyun egmıs alışmıs insanlar:/yanı insan arada bole toplu birşeyler yapmak istıyor eglence yerlerıne gıtmek vs ne gibi organizasyonlara gitmemiz gerekıyor birileriyle bole arkadas edinmek için bilemiyorum yanı herkeZ gibi solemıyprum dogru duzgun oturmayı kalkmayı bilen insanlardan bahsedıyorum :) biz denk gelemıyoruz napiyim bilemedim dedım bı akıl danışayım :)