incesaz Cam Kenarında Uyuyan Kedi Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2008 Mesajlar 304 Emoji Skoru 15 Puanlar 318 Yaş 43 Yer İstanbul 24 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi incesaz #1 Taşınan konular kapatılırken taşındığı sayfanın linkini de eklerseniz çok faydalı olacak..çünkü bulamıyoruz
Taşınan konular kapatılırken taşındığı sayfanın linkini de eklerseniz çok faydalı olacak..çünkü bulamıyoruz
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2009 Mesajlar 7.271 Emoji Skoru 60 Puanlar 163 Yer Ankara 7 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi incesaz #2 Taşınan konular kapatılmıyor,linkde zaten veriliyor veya taşınan bölümün adı yazılıyor. Konu "..... ......."başlığına taşındı gibi. Son düzenleme: 7 Haziran 2011
Taşınan konular kapatılmıyor,linkde zaten veriliyor veya taşınan bölümün adı yazılıyor. Konu "..... ......."başlığına taşındı gibi.
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2008 Mesajlar 5.297 Emoji Skoru 122 Puanlar 173 9 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi incesaz #3 Profilinizde yer alan "Actigim konular" kismindan actiginiz konular takip edebilirsiniz..
incesaz Cam Kenarında Uyuyan Kedi Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2008 Mesajlar 304 Emoji Skoru 15 Puanlar 318 Yaş 43 Yer İstanbul 9 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi incesaz #4 uc konuda link goremedıgım ıcın bu konuyu actım..link olsa acmazdım,belki biraz daha dikkatli olunabilir link konusunda
uc konuda link goremedıgım ıcın bu konuyu actım..link olsa acmazdım,belki biraz daha dikkatli olunabilir link konusunda
incesaz Cam Kenarında Uyuyan Kedi Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2008 Mesajlar 304 Emoji Skoru 15 Puanlar 318 Yaş 43 Yer İstanbul 9 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi incesaz #5 GamzeLim .!.: Profilinizde yer alan "Actigim konular" kismindan actiginiz konular takip edebilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... kendi açtığım değilde okudugum diger arkadasların actıgı konularda sıkıntı yasadım
GamzeLim .!.: Profilinizde yer alan "Actigim konular" kismindan actiginiz konular takip edebilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... kendi açtığım değilde okudugum diger arkadasların actıgı konularda sıkıntı yasadım