arkadaşlar bikaç sayfayı okudum ama eger digerlerinde bahsedecegim konu geçmişse kusura bakmayın ben nacizane fikrimi söylemk istiyorum çok merklı oldugum için ki hava astsubayı olmayı çok istemştm olmadı ama araştrma yapmıştım okadar şehit verilen bi karakol ama düşünün başka bi ülkenin topraklarına sırf o hainlern yaptıgını yapmamak için elinini kolunu sallayarak giremyosn siyasi yaptırmlar var izinler gerekiyo bide şu var siz belli yerdde duruyosnz düşman devamlı hakeret halinde kaya diplernde 2 3 kişilk gruplar o bölgede bundn iyi sonuç olmaz başka ülke olsa çoktn pes etmişti ama biz etmeyiz ben herkesin aksine karakolun taşınıp geriye çeklmesine karşıyım belki güçlendirmeler takviyeler olur ama bu karar onların isstedigi şey zaten yavaş yavaş karakollar geri çekilirse meydn onlara kalacak giderek ilerleyecekler orda şehit olan evlatlar boşunamı şehit oldu o topraklarda bizim bi karışını vermemek için şehit oldular ordA TABİİKİ çok yazık okadar şehitimize allah bizim için ülkem için hayırlısını nasip etsn tabi bu karar alındıysa vardr bilinen ama benm görüşüm bu