Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sizinki nedir? Benim kardeşimde wolf parkinson white sendromu varGecmis olsun kizlar. Ben 2 kez yaptirdim ama 2. Hamileligimle nuksetti yuksek ihtimalle, tekrar yaptirmam gerekiyor sanirim ama beni baz almayin, ben cok istisna bir vakiayim
Ben klasik avnrt haatasiyimPeki sizinki nedir? Benim kardeşimde wolf parkinson white sendromu var
Anladım. Çok geçmiş olsun. Biz salı gününe randevu aldık sonuçları yine buraya yazarım ki herkes faydalansın.Ben klasik avnrt haatasiyim
Merhaba operasyonunuz nasıl geçti sonrasında olumsuz bir durum yaşadınız mı , umarım iyisinizdirAnladım. Çok geçmiş olsun. Biz salı gününe randevu aldık sonuçları yine buraya yazarım ki herkes faydalansın.
Gecmis olsun bana da ablasyon onerdiler rica etsem ayrintilari ile operasyonda neler yasadiniz anlatir misiniz ben biraz korkuyorum lokal anestezi olacagi icinMerhabalar sitede ablasyonla ilgili bilgi arayan kisiler icin yorum yapmak istedim supraventrikuler tasikardi hastasiydm 17 yildir boyleydi en son artik cok artis gosterdi benimki avnrt olarak gecendenmis 17 yil korkup bu isleme hic yaklasmadim 3 gun once islem yapildi emin olun bos yere beklemisim nefesim bile duzeldi konusurken dahi carpinti gelio gibiydi cok rahatladim diyebilirim kesinlikle zor bir islem degil kesi dahi olmadan lokal anestezi ile bacak kasik arasi toplardamarlarindan damaryolu gibi kateterle girilio benim islemim 45 dakika sürdü 17 yilimi 45 dakika icin harcamisim zor değil gercekten ufak tefek agri oluo ama değer su an hafif tasikardi baslicak gibi eski hisler gelio ama tasikardi gelmio sinus tasikardimi dahi bitirdi korkmayin isleminiz gerekliyse olun tavsiyemdir..