• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TASARIM (Öncesi / Sonrası)

Bide de amma olay olmuş isteyen istediği yerini yıkasın bize ne yav isterse yüzünü yıkasın beni alakadar etmez.:9:

cok guzel ya cok begendim. ilk resimlerdeki gibi olsa gozumde cok buyuturdum olacakta bitecekte guzel olacakmi vs gibi ama sonuc mukemmel demek ki biseyler icin caba ve sabir onemli.... :8:

:):):):):roflol: bende çok güldüm taharet için değil tabiki ayak yıkamak için ayrıca bazı banyolarda biraz daha derin olanları su kovası yerinede kullanılıyor kova kullanmak yerine daha şık bir kullanım oluyor ayrıca salonu pek beğenmedim ama evin diğer yerleri özelliklede mutfakla oturma odası çok hoş paylaşım için teşekkürler....

:) bide o taharet için kullanılır :) abdest alma yeri değil yani .... Google dan araştır istersen :34:

Anladığım kadarıyla araplar da dekorasyonda yol katetmiş.Beğendim doğrusu...

araplar birçok ülkeden çok önce yolu tamamlmışlar katetmek şoyle dursun.oranın en kötü otelleri burada birçok insanın tatilde gittiği antalya izmir vs.otellerden çok çok güzel ve çok ucuz. inanılmaz lüks yaşam inanılmaz villaları var ve öyle numunelik değil çok fazla adamlar çölün ortasına suni şelaleler yapmış biraz araştırınca görürsünüz. araştıracağınız site karalama amaçlı olmayan objektif bir siteyse tabi. ben gözlerimle gördüm ve türkiyedeki geri kalmışlıktan utandım

pencereler sıkı sıkıya kapatılmış.
duvarlarla tavanın birleştiği kısımlar çok boş.
kartonpiyer mi ne diolar onu yapmalılarmış bence.
mutfak ve küçük tuvalet güzel ama diğerleri çok da hoş değil.
taharet şeysini anlamadım.milllet tuvaleti kullanıp kalkıp taharet oturağına mı oturuyor.
kendimi çok yabani hissettim evde olsa neye yarar diye bakardımkaydirigubbakcemile3

orası çok sıcak olduğundan camlar ya kapalı yada çok küçük camdan hava değil sıcak geliyor sadece.

bu evden adam olmaz derken gördüklerime inanamadim :52:
muhtesemmm tabiii benim zevkim degil ama yinede süper yapmislar, sanirim yapanlarda araplar :23::23::27:

sevmedim mutfakta siyah :63: yine de hoş dicem ama oturma odası hiç uyumlu değil neyse :51:

antredeki boya nasıl tepede sarı olup aşağı doğru kırmızı gibi görünüyor. çok hoşuma gitti

ay bu renkleri çok aramışlarmı Allah aşkına özellikle banyonun rengi çok iğrenç.bu evde uzun süre dursa insanın gözleri ağrır be

Back
X